Politia Capitalei cere sprijinul populatiei pentru a-l gasi pe barbatul care a injunghiat un agent de la Sectia 20 si face public, in acest scop, portretul robot al celui cautat - varsta 25-28 de ani, inaltimea 1,75-1,80, slab, par blond-saten, tuns scurt.

"Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii autorului infractiunii de tentativa de omor savarsita in data de 19 octombrie a.c. in zona Crangasi din sectorul 6 al Capitalei. Barbatul cautat este in varsta de aproximativ 25-28 de ani si are urmatoarele semnalmente: inaltime 1,75-1,80 m, constitutie atletica (slab), ten deschis, par blond-saten tuns scurt pe parti, ochi caprui, sprancene subtiri", se precizeaza intr-un comunicat de duminica remis MEDIAFAX de Politia Capitalei.

La data comiterii faptei, mai arata sursa citata, cel cautat purta geaca/hanorac cu gluga de culoare deschisa (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis si pantofi sport de culoare alba.

Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugati sa alerteze Politia Capitalei, apeland numarul unic de urgenta 112, sau sa anunte cea mai apropiata sectie de Politie.

Barbatul al carui portret robot a fost dat publicitatii este cautat de sambata dimineata, dupa ce a injunghiat un agent in varsta de 21 de ani de la Sectia 20, in statia tramvaiului 41 din zona pietei Crangasi din Capitala.

Potrivit unor martori, politistul si atacatorul au intrat intr-un conflict dupa ce unul dintre ei i-a cerut celuilalt o tigara.

Atacatorul a scos un obiect ascutit si l-a injunghiat pe politist in zona abdomenului, dupa care a fugit de la fata locului.

Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Universitar, unde a fost stabilizata.

"Pacientul are multiple plagi injunghiate si ramane internat", au declarat sambata, pentru MEDIAFAX, reprezentantii spitalului.

Politistul injunghiat era in afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

Citeste si:
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, audiat la DNA în...
Fostul primar al Timișoarei,...

Cazul este instrumentat de Politia Capitalei si de Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.