Premierul Ponta sustine ca sunt inca administratii locale care nu au incheiat contracte de deszapezire a drumurilor pe timp de iarna deoarece firmele de profil nu mai vor sa lucreze pe "bani putini" si sa fie si criticate inclusiv de presa, afirmand ca din aceste motive nu mai sunt gasiti "clienti".
"Nu e prea devreme, ca dupa aia s-ar putea sa fie prea tarziu. As vrea in perioada urmatoare, cu CNADNR si cu presedintii de consilii judetene, sa vedem cum stam cu pregatirea pentru iarna. Stiu ca sunt zone unde nu s-au incheiat contractele, pentru ca atat i-am tocat si noi, si presa pe cei care deszapezeau ca au plecat, nu mai vor sa mai deszapezeasca, ca daca...si cu bani putini, si toata ziua injurati, nu mai gasim clienti", a spus Ponta la comandamentul pentru situatii de urgenta, transmite MEDIAFAX.

El a cerut totodata ministrului Administratiei Publice, Liviu Dragnea, sa discute cu primarii despre incalzirea pe timp de iarna, astfel incat sa nu mai ceara bani de la Guvern, ca in fiecare an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.