Barbatul suspectat ca a violat o jurnalista a fost retinut luni seara, iar astazi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Suspectul a fost identificat de jurnalista. Barbatul a mai facut opt ani de inchisoare, relateaza realitatea.net.

Barbatul suspectat ca in 10 septembrie a violat o jurnalista, in zona Lacului Floreasca din Capitala, a fost condamnat in 2006 la 11 ani de inchisoare pentru talharie si viol, fiind eliberat din penitenciar la inceputul lunii iulie.

In acest an, Mogoseanu a cerut liberarea conditionata, solicitarea fiind admisa de Judecatoria Gaesti la 27 iunie. Mogoseanu a fost eliberat din Penitenciarul Gaesti pe 2 iulie., scrie MEDIAFAX.

Barbatul fusese incarcerat din 2005 si ar fi trebuit sa fie pus in libertate de drept in 2016, respectiv dupa ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de inchisoare. El a cerut liberarea conditionata dupa ce a executat doua treimi de pedeapsa, instanta constatand ca a indeplinit toate conditiile.

"Atrage atentia condamnatului asupra dispozitiilor privind efectele liberarii conditionate, in sensul ca, daca in intervalul de timp de la liberare si pana la implinirea duratei pedepsei condamnatul savarseste din nou o infractiune, se poate dispune revocarea liberarii conditionate, caz in care pedeapsa stabilita pentru infractiunea savarsita ulterior si restul de pedeapsa ramas de executat din pedeapsa anterioara se contopesc, putandu-se aplica un spor pana la 5 ani", se arata in decizia instantei Judecatoriei Gaesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.