Administratorul firmei pe terenul careia Ionut Anghel a fost omorat de caini este audiat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Constantin Ciorascu a fost adus, luni, la Parchetul instantei supreme cu mandat, intrucat nu s-a prezentat dupa ce a fost citat de anchetatori pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari privind imprejurarile in care a murit Ionut Anghel, dupa ce a fost muscat de caini langa Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, au declarat surse judiciare.

La intrarea in sediul Parchetului instantei supreme, Ciorascu nu a dorit sa faca declaratii. Intrebat daca se simte vinovat de moartea lui Ionut, Ciorascu a facut semn ca nu.

Ionut Anghel, in varsta de patru ani, a murit in 2 septembrie, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

Cazul copilului ucis de caini: Sefa asociatiei Caleidoscop, pusa sub invinuire


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.