Sefa Asociatiei Caleidoscop, Carmen Secareanu, ar fi fost pusa sub invinuire dupa ce Ionut a fost ucis de caini.

Sefa Asociatiei Caleidoscop, Carmen Secareanu, a fost pusa sub invinuire potrivit unor surse, dupa ce baietelul de patru ani, Ionut Anghel, a fost ucis de maidanezi in apropierea Lacului Tei din Capitala. Carmen Secareanu ar fi acuzata de ucidere din culpa, scrie b365.ro.

Avocata presedintelui Asociatiei Caleidoscop, Carmen Secareanu, a declarat vineri, la iesirea de la Parchetul instantei supreme, ca aceasta este incriminata in dosarul privind moartea lui Ionut Anghel, dar nu a fost pusa inca sub acuzare.

Potrivit avocatei, Carmen Secareanu a aflat joi seara ca este parte incriminata in acest dosar, iar vineri s-a prezentat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a lua la cunostinta continutul dosarului, scrie MEDIAFAX.

Lavinia Mirela Nica, fost voluntar al Asociatiei Caleidoscop a venit si ea, vineri, la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiata.

Avocatul cu care Lavinia Mirela Nica a venit la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a declarat ca aceasta are calitate de martor in dosar si a venit sa raspunda intrebarilor anchetatorilor.

Acesta a precizat ca este prematur sa se vorbeasca de acuzatii, precizand ca Lavinia Mirela Nica nu mai este membru al Asociatiei Caleidoscop.

Cazul copilului ucis de maidanezi: Caleidoscop NU EXISTA ca ONG


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.