Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) ofera, prin licitatie deschisa, peste 290 milioane de lei pentru proiectarea si construirea salii multifunctionale din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", scrie MEDIAFAX.

Contractul pentru obiectivul de investitie "Sala Multifunctionala - Complex Sportiv Lia Manoliu" are in vedere obtinerea si amenajarea terenului, asigurarea utilitatilor necesare obiectivului, proiectarea si asistenta tehnica, investitia de baza, constructii si instalatii, utilaje, echipamente tehnologice si functionale cu montaj, dotarile, organizarea de santier si chetuielile pentru darea in exploatare.

Valoarea estimata a contractului este de 290.031.320 lei fara TVA, se precizeaza in anunt.

Sala ar urma sa fie construita in 36 de luni incepand de la data atribuirii contractului, din care 24 luni pentru proiectare si executia lucrarilor si 12 luni pentru servicii tehnice de operare si mentenanta dupa receptia de la terminarea lucrarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.