Social 7 August 2013 10:26
O camioneta in care se aflau mai multe persoane s-a rasturnat intr-o prapastie, miercuri, in jurul orei 6.00. Accidentul a avut loc in satul Cerna, comuna Pades, din judetul Gorj, intr-o zona de munte, greu accesibila.

Sase dintre persoanele aflate in camioneta care s-a rasturnat, miercuri, intr-o prapastie in judetul Gorj au fost preluate de ambulante si transportate la Spitalul Baia de Arama, doua dintre acestea fiind in stare grava, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Daniel Tica.

Echipajele de interventie au reusit sa ii scoata din prapastia din zona comunei Pades pe toti oamenii care se aflau in camioneta rasturnata. Acestia au fost evaluati la fata locului de catre medici, care au stabilit ca sase sunt raniti mai grav, fiind preluati de ambulante si transportati la Spitalul Baia de Arama, a spus purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj.

Doi dintre raniti sunt in stare critica si urmeaza sa fie preluati de un elicopter SMURD si de un altul al Inspectoratului General de Aviatie, de pe stadionul din Baia de Arama.

Potrivit sefului Serviciului de Ambulanta Gorj, Dan Valceanu, victimele sunt o fata de 13 ani si un barbat care a suferit un traumatism la coloana.
Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj a precizat ca alte persoane aflate in camioneta au suferit leziuni usoare, nefiind necesara transportarea lor la spital.

Reprezentantul IPJ Gorj a spus ca toate persoanele care se aflau in masina, o camioneta Aro cu semiremorca, sunt din judetul Mehedinti si mergeau la cules de afine.

Daniel Tica a precizat ca soferul le-a spus politistilor ca in masina erau aproximativ zece persoane. Victimele urmeaza sa fie audiate pentru a se stabili exact numarul persoanelor care se aflau in masina la momentul accidentului.

La fata locului au fost trimise noua ambulante din Gorj, Caras-Severin si Mehedinti, precum si echipaje de descarcerare, iar pentru scoaterea oamenilor din prapastie au intervenit pompieri si salvamontisti, operatiunea fiind extrem de dificila.

Citeste si:
Peste 540 de replici ale celor două cutremure din Gorj, patru doar...
Peste 540 de replici ale...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.