Doua tramvaie s-au ciocnit violent, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad, o pasagera si un vatman fiind raniti, insa la spital a fost transportata doar femeia, care are rani pe fata si pe brate.

Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar cele doua garnituri de tramvai circulau in acelasi sens, insa la mica distanta una de cealalta.

Conform martorilor, cand primul tramvai a franat, al doilea vatman nu a avut timp sa franeze si a lovit puternic vagonul din spate al primei garnituri.

Potrivit MEDIAFAX, in urma impactului, ambele garnituri au suferit avarii importante, iar o pasagera din tramvaiul care circula in spate, precum si vatmanul acestei garnituri, au fost raniti.

Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital, avand rani pe fata si pe brate.

Vatmanul are rani doar pe brate, de la cioburile rezultate din spargerea parbrizului, insa a refuzat sa plece la spital, pentru a putea da declaratii anchetatorilor.

Potrivit politistilor sositi la fata loculului, vatmanul celui de-al doilea tramvai se face vinovat de faptul ca nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers.

Acelasi lucru este sustinut si de catre directorul tehnic al Companiei de Transport Public Arad, Petru Cuvineanu: "Vatmanul nu a pastrat distanta in mers si, pe fondul neatentiei, a lovit garnitura din fata. Se face si o ancheta interna pentru ca trebuie sa recuperam cumva pagubele, avand in vedere ca doua vagoane nu mai sunt utilizabile o vreme. Probabil ca se va ajunge la proces".

Vatmanul care s-ar face vinovat de coliziune a declarat ca tramvaiul circula cu 30 de kilometri la ora si ca nu a avut timp sa franeze cand colegul sau din fata a oprit.

Politistii au stabilit ca niciunul dintre vatmani nu consumase alcool.

Din cauza accidentului, circulatia garniturlor a fost blocata intre UTA si Fortuna, iar numeroase vagoane au ramas pe sine fara sa poata inainta, in timp ce calatorii au fost nevoiti sa plece pe jos sau cu autobuze sosite dupa circa 30 de minute.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.