Social 23 Iulie 2013 11:05
ANP si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca "nu se stie locul in care se afla" Omar Hayssam.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca "nu se stie locul in care se afla" Omar Hayssam, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare.

Tribunalul Bucuresti a luat in discutie, marti, dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de inselaciune si delapidare, relateaza MEDIAFAX.

La inceputul sedintei de judecata a fost citit referatul cauzei, iar grefierul a anuntat ca la dosar, in urma unor demersuri facute luni de Tribunalul Bucuresti in vederea citarii lui Omar Hayssam, prin intermediul ANP si Politiei Capitalei, cele doua institutii au remis raspunsuri prin care arata ca "nu se stie locul in care se afla" sirianul.

In acest context, avocatii inculpatilor au cerut amanarea judecarii cauzei, pe motivul lipsei procedurii de citare cu Omar Hayssam.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, anunta purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.

Ulterior, in aceeasi zi, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, declara ca Omar Hayssam a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, precizand ca nu poate da amanunte privind operatiunea de aducere in tara a sirianului si nici de unde a fost adus acesta.

Si Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) anunta, vineri, ca Hayssam a fost dus intr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane, pe baza celor trei mandate de executare a pedepselor cu inchisoare emise pe numele lui, pentru terorism, bancruta frauduloasa si inselaciune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.