Social 21 Iulie 2013 11:33
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, vineri, ca Omar Hayssam a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, precizand ca nu poate da amanunte privind operatiunea de aducere in tara a sirianului si nici de unde a fost adus acesta.

Radu Stroe a spus ca mai multe institutii au fost implicate in operatiunea de aducere a lui Omar Hayssam in tara si acesta este motivul pentru care el nu poate da amanunte legate de acest caz.

Potrivit MEDIAFAX, ministrul de Interne a precizat ca in cazul lui Omar Hayssam va fi urmata procedura obisnuita, adica analize medicale si discutarea dosarului de catre institutiile abilitate.

Stroe a mai spus ca nu poate preciza ora la care Omar Hayssam a fost adus in tara si nici procedura prin care acesta a revenit in Romania, deoarece nu cunoaste aceste elemente.

"Nu va pot da niciun fel de element, pentru ca nu le cunosc, si chiar daca le-as cunoaste, tot nu vi le-as putea spune", a mai spus Stroe.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.