Carnea de mici congelata in care s-a depistat salmonella era depozitata la Kaufland Ploiesti, reprezentantii lantului de hipermarket-uri precizand pentru MEDIAFAX ca este vorba de un singur produs, cu carne de pasare.

"In urma verificarilor interne din punct de vedere al sigurantei calitatii efectuate in mod periodic de Kaufland la Centrul Logistic din Ploiesti, s-a constatat, la un singur articol de la un singur furnizor, o suspiciune de infestare cu salmonella. Este vorba de un produs congelat, mici congelati Delicia cu carne de pasare - 1 kilogram, cu termen de valabilitate 23.10.2013", spun reprezentantii companiei

Acestia mai precizeaza ca este vorba despre un articol cu rulaj nesemnificativ in comparatie cu celelalte produse de carne de mici, ce are totodata o cota medie de 0,12 la suta pe zi, din vanzarea totala de produse congelate per magazin.

Reprezentantii Kaufland mai atrag atentia ca nu a fost gasita salmonella in carne de mici proaspata si ca articolele congelate care contin carne de pasare sunt predispuse la infestare cu salmonella.

"Micii care nu contin carne de pasare sunt siguri pentru consum", se arata in incheiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.