Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca nu a stiut despre aranjamentele si mita luata de fosti subalterni trimisi in judecata pentru ca ar fi ajutat o persoana sa castige concursul pentru functia de consilier la Directia Generala AMPOSDRU.

Presa a relatat, vineri, ca ministrul Mariana Campeanu stia de mita luata de fosti subalterni ai ei pentru a ajuta o persoana sa castige concursul din decembrie 2012 pentru ocuparea functiei de consilier pentru afaceri europene in cadrul Directiei Generale Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (DG AMPOSDRU) - Serviciul Evaluare Program.

"Nu stiu de niciun fel de concurs aranjat. Mai mult decat atat, niciodata nu as accepta asa ceva. Nu stiu despre acea conversatie. Nu m-a inrebat nimeni nimic, nu stiu nimic, despre niciun aranjament si de nicio mita. Ce cer este ca justitia sa-si faca datoria"
, a spus ministrul Muncii.

Mariana Campeanu a precizat ca ea nu a fost interceptata si ca in inregistrarea despre care relateaza presa nu apare numele ei.

"Inteleg ca una dintre ele ar fi spus ca mi-a spus mie si ca eu as fi ras de faptul respectiv. Dar nu stiu despre ce e vorba. Este o discutie intre doua persoane. Nu am fost citata, intrebata si am afirmat tot timpul acest lucru. Nu mi-a povestit nimeni, nu stiu decat ce apare acum in presa. Discutia poate fi despre orice. Se poate intelege orice", a mai spus Campeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.