Oprescu: "Pensionarii sa mearga la cateii pensionari; cainii nu trebuie sa mai umble liberi pe strada".

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat miercuri proiectul ce prevede, printre altele, amendarea celor care hranesc cainii vagabonzi spunand ca locul acestei categorii de animale nu este pe strada, unde se asociaza in haite, si ca pensionarii "sa mearga la cateii pensionari", relateaza MEDIAFAX.

"Pensionarii sa merga la cateii pensionari. Cei care sunt tineri (cainii - n.r.) si pot fi adoptati sa merga in spatiile speciale. Oricum, sa nu mai umble liberi pe strada, sa se asocieze in haite. Ne intarim pruterea de a-i seriliza si de a-i ingriji. Si celelalte sectoare ar trebui sa se preocupe de adaposturi, dar nu oricum si nu oriunde", a declarat edilul sef al Capitalei.

Oprescu a tinut sa sublinieze ca proiectul municipalitatii raspunde dorintelor bucurestenilor.

"Aceste proiect vine in intampinarea a ceea ce va doriti si dumneavoastra si orice locuitor sau trecator prin Capitala, si anume cainii sa nu mai muste pe absolut nimen
i", a mai spus primarul general.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.