Primul termen in recursul procurorilor impotriva sentintei de trei ani de inchisoare cu suspendare la care a fost condamnat Adrian Nastase de judecatorii Inaltei Curti in dosarul "Bunuri din China (Zambaccian I)" va avea loc in data de 8 aprilie.

Dosarul lui Nastase a fost repartizat la Completul nr. 1, condus de Aida Popa, vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, scrie hotnews.ro.

Pe 30 martie 2012, fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, insa a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita in dosarul Zambaccian.

Alaturi de el, Daniela Nastase, judecata in acelasi dosar, a fost achitata pentru acuzatiile de complicitate la luare de mita si spalare de bani, insa condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. Al treilea inculpat din dosar, Irina Jianu, a fost condamnata si ea la 3 ani de inchisoare cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.