Social 20 Martie 2013 09:53
Politistii fac miercuri 16 perchezitii in Ilfov, la locuintele unor persoane suspectate ca au spart 16 locuinte si sedii ale unor firme din Bucuresti, Pantelimon si Popesti-Leordeni, de unde au furat bani, aparatura electronica, unelte si materiale de constructii in valoare de peste 200.000 de lei.

In urma perchezitiilor, 16 persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, vor fi duse la sediul Politiei Ilfov pentru audieri.

"Membrii gruparii sunt suspectati de comiterea a 16 furturi din societati comerciale si locuinte, fapte prin care au creat partilor vatamate un prejudiciu de peste 200.000 de lei", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Ilfov, transmite MEDIAFAX.

Anchetatorii au stabilit ca membrii gruparii au furat din locuinte si firme din Bucuresti si din localitatile ilfovene Pantelimon si Popesti-Leordeni.

"Membrii gruparii au patruns in imobile prin fortarea usilor si a geamurilor tip termopan, cand proprietarii nu erau acasa si au sustras sume de bani si aparatura electronica. Din societati comerciale, suspectii au sustras, in general, materiale si unelte folosite in constructii", a precizat sursa citata.

In locuintele perchezitionate au fost gasite mai multe bunuri care ar fi fost furate de membrii gruparii.

Perchezitiile sunt facute de ofiteri de la Politia orasului Popesti-Leordeni, cu sprijinul politistilor de la Serviciul Actiuni Speciale Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.