Un vot fără a fi gândit prea mult sau analizat în detaliu a dus la eliminarea uneia dintre Răznoinice. Seara trecută, echipa albastră nu se aștepta la un semenea verdict și anume la plecarea din competiției a colegei lor, Elena Matei, care dădea mereu tot ceea ce avea mai bun pe traseu și care spre deosebire de unele dintre colegele sale chiar a adus puncte.

Elena Matei, eliminată de la Survivor

Deși toată lumea se aștepta ca Relu Pănescu să fie propus pentru eliminare, după ce a fost trimis în exil alături de CRBL, lucrurile nu au stat deloc așa. În timp ce votul colectiv a mers către Doru, iar cel al Ștefaniei către Oana, cel al lui Blaze s-a îndreptat către Elena Matei. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite i-a spus tânărului, aparent în spirit de glumă, că nu îl va ierta niciodată pentru ceea ce a făcut.

Blondina a avut un șoc, pentru că nu se aștepta să nu aibă parte de susținere din partea celor de acasă, crezând că și-a făcut bine treaba. Nu doar ea a rămas mască. Războinicilor nu le-a veniti nici lor să creadă și au izbucnit în lacrimi la auzirea numelui colegei lor, pentru că se așteptau probabil ca unul dintre cei noi să plece acasă, nu Elena Matei care s-a chinuit de la bun început alături de ei.

Din comentarii reiese faptul că oamenii de acasă au taxat-o dur și nu au votat-o din cauza răutății de care a dat dovadă pe parcursul competiției, următoarea pe care o vor eliminată din concurs fiind Alexandra Duli.


„Am primit multe palme de la viață. Mă consider oricum o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu. Nu-mi vine să cred, jur că nu-mi vine să cred.

Poate nu era locul meu aici. Sunt supărată, pentru că mi-aș fi dorit să rămân, să lupt alături de echipa asta. Am dat tot ce am avut. Implicare. Am făcut tot ce am avut în putință. Se pare că nu a fost suficient, dar pentru mine a fost suficient. Echipa asta e minunată”, a declarat Elena Matei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.