Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Tonciu, în cele câteva zile petrecute la Survivor România, nu s-a înțeles prea bine nici cu Emil Rengle. Vedeta nu a avut prea multe cuvinte bune de zis la adresa fostului ei coleg de echipă, dar s-a enervat și mai tare ceea ce ce dansatorul a spus la testimoniale despre ea. 

Andreea Tonciu, dezamăgită de Emil Rengle

În urma declarațiile pe care câștigătorul emisiunii „Românii au Talent” le-a făcut despre brunetă, aceasta nu s-a putut abține să nu își exprime și ea opinia, așa cum o face de fiecare dată. Se pare că fosta Faimoasă a fost extrem de dezamăgită de cele auzite, din cauza faptului el era mereu cel care vorbea despre unitatea echipa și promova de fiecare dată ideea de a fi mereu acolo unul pentru celălalt.

Nu se aștepta la asemenea cuvinte venite din partea lui și crede, de asemenea, că dansatorul a contribuit destul de mult la destrămarea echipei, dar nici nu îl judecă, pentru că este de părere că fiecare om se comportă așa cum știe și cum vrea.

„Am văzut și eu acele testimoniale oferite de Emil. Am fost dezamăgită de ceea ce a spus, mai ales pentru că el vorbea mereu despre unitatea echipei și despre ideea de a fi cu toții acolo unul pentru celălalt. Din păcate, nu a fost deloc așa și cred că de multe ori, el a contribuit la destrămarea echipei. Dar fiecare om se comportă așa cum știe și vrea într-un astfel de reality show”, a declarat Andreea Tonciu, pentru libertatea.ro.

Vedeta este de părere că a avut mare noroc cu faptul că Otilia i-a fost mereu alături, pentru că nu știe ce s-ar fi făcut în lipsa ei. Andreea Tonciu a avut probleme serioase cu somnul în fiecare seară, iar faptul că pierdeau fiecare joc și nu aveau provizii i-a făcut viața și mai grea în jungla din Republica Dominicană.

”Nu am reușit să depășesc niciodată problema dormitului. Din păcate, auzeam fiecare sunet când ne puneam la somn. Am avut noroc că Otilia mi-a fost alături și a înțeles cu ce mă confruntam. În plus, lipsa hranei și-a spus cuvântul. Faptul că noi nu am reușit să câștigăm primele competiții a făcut ca totul să fie mai dificil: nu am avut resurse, așa că nu ne-am putut face o colibă care să ne acopere total de ploaie, nu am avut mâncare, așa că am avut doar cocos la dispoziție. Deci mi-a fost greu din multe puncte de vedere, dar nimic nu s-a comparat cu lipsa fetiței mele”, a mai povestit ea.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2022 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.