Andra Voloș trece de câteva zile prin clipe de coșmar. Vedeta a fost urmărită de un bărbat până la ușa casei sale, iar persoana respectivă a reușit chiar să intre în apartamentul în care locuiește, moment în care fosta partaneră a lui Bogdan Mocanu s-a speriat extrem de tare și nu a știut cum să reacționeze. Îi este teamă să mai meargă singură pe stradă, să stea acasă sau să facă orice altceva.

Tot ce îș dorește la momentul respectiv este ca individul respectiv să fie prins de către oamenii legi și, de asemenea, pedepsit pentru faptele sale. Prima dată i-a intrat în locuință, în urmă cu două săptămâni, când tot ce voia să facă era să ducă gunoiul și a lăsat ușa deschisă. A reușit să îl dea afară, a închis tot și și-a sunat prietenii, pentru a-i acorda o mână de ajutor.

Andra Voloș, hărțuită de un bărbat

„Acum două săptămâni, prima dată când a intrat în casă și singura dată, am încercat să duc gunoiul și până să ajung eu la gunoi, am lăsat ușa întredeschisă. (...) Când să mă întorc cu spatele din bucătărie îl văd pe domn în casă la mine, fără pantaloni ... avea pantalonii trași și se juca. În momentul ăla am început să arunc gunoiul pe jos, să țip foarte tare și să împing ușa pe el să-l scot afară din casă. Am închis ușa, m-am baricadat, mi-am sunat niște prieteni”, a povestit Andra Voloș, pentru Antena Stars.

Andra Voloș a ținut să precizeze că nu îl știe, nu l-a văzut niciodată și că este foarte bătrân. Din câte și-a putut da ea seama, ar fi un om al străzii care o urmărește tot timpul și pe care tot ce vrea este să îl prindă. În blocul în care locuiește ea, nu există nici măcar pază, așa că momentan nu poate rezolva nimic.

„Nu l-am văzut în viața mea. E un om foarte bătrân, în jur de 45-50 de ani, cam așa. Am întrebat administratorii blocului, nu l-au văzut nici ei. (...) Nu există pază. Pare un om al străzii, care mă urmărește, vede că iau taxiul. Am fost urmărită în continuu de el. Vreau să-l prind și să vedem cine e”, a mai spus vedeta.

În urma celor petrecute, vedetei îi este din cea mai frică să stea în casa aceea și a decis să se mute undeva unde nu ar mai avea cum să dea de el. Atât de mult se teme ca bărbatul respectiv să nu vină din nou la ușa ei, încât nici muzică nu mai poate asculta, pentru că stă cu urechile pe lift.

Citeste si:
Gina Pistol, atacată psihologic de Smiley. Dezvăluiri de la...
Gina Pistol, atacată...

„Mi-este teamă în fiecare zi. Stau în living și tremur și nici muzică pe televizor nu mai pun ca să aud liftul, să fiu pregătită dacă se întâmplă ceva”, a adăugat fosta lui Bogdan Mocanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.