O nouă veste tristă a lovit lumea maneliștilor, după ce Petrică Cercel a murit, în cursul zilei de ieri. Se pare că nici starea de sănătate a lui Florin Salam nu este tocmai una bună, iar cântărețul se află internat în spital. Nu se știu foarte multe detalii despre situația în care se află și nici motivul pentru care a ajuns acolo.

Dan Bursuc a fost luat la întrebări despre starea de sănătate a celui numit „Regele manelelor”, dar a mărturisit că nu se află în măsură să dea asemenea declarații. Tot el a confirmat că nu se simte deloc bine. Înainte de a fi internat, Florin Salam a dat mai multe declarații, iar una dintre frazele pe care le-a rostit le-a captat atenția fanilor săi. La un moment dat, îndrăgitul manelist a recunoscut cu mâna pe inimă că îi este, într-adevăr, frică de moarte.

Florin Salam are frică de moarte

"Mi s-a întâmplat una după alta și de-asta nu am mai putut să cânt. Nu am mai ajuns la cântări din cauza psihicului. Greu a fost și cu tata și cu fratele. Astea sunt de nedescris. Dumnezeu e bun cu noi și ne învață cum să trecem peste.", a mărturisit artistul, potrivit wowbiz.ro.

Florin Salam a dat mereu dovadă de sinceritate, iar de curând a mărturisit că nu vrea decât să fie copiii lui sănătoși și să nu îi mai fie frică de faptul că va muri. Gândurile acestea apar, ori de câte ori are o zi mai puțin bună. A simțit nevoia de a merge la biserică și de a rezolva această problemă, dar se pare că toate aceste frici le-a avut cu un scop, pentru că are probleme grave de sănătate, fiind internat în spital.

"Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(...) Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?", a mai declarat manelistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.