Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a publicat o fotografie destul de sexy în care apare îmbrăcată într-un costum de baie. Admiratorii artistei au invadat-o cu mii de like-uri și comentarii.

Interpreta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează foarte multe fotografii și filmulețe video atât din viata profesională, cât și cea personală.

În cea mai recentă poză publicată, cea cunoscută de public drept „Cireșica” a publicat un selfie în care își etalează corpul perfect, fiind îmbrăcată într-un costum de baie.

Fotografia a adunat zeci de mii de like-uri într-un timp record și numeroase comentarii în care fanii și-au exprimat admirația față de felul cum arată. "Ce frumoasă ești", "Ești super sexy", "Tinerețe, frumusețe, eleganță" sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.