Kylie Jenner a făcut senzație la ziua de naștere a celei mai bune prietene de-ale ei, Yris Palmer, fiind îmbrăcată într-un costum de baie nude, extrem de provocator și sexy.

Vedeta în vârstă de 23 de ani a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram. Diva a lăsat și o descriere în dreptul pozei: „Vibe-ul meu acum este doar să-mi trăiesc viața”.

Recent, Kylie împreună cu prietena ei au petrecut o vacanță de lux. Totul a început cu o călătorie cu un avion privat în valoare de 72 milioane de dolari, unde divele s-au răsfățat cu cocktailuri, șampanie și shot-uri.

Cele două prietene au postat imagini pe tot parcursul vacanței, care a inclus masaje, snorkeling și plimbări cu iahtul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.