Actorul Will Smith a mărturisit că nu se află într-o perioadă bună din punct de vedere fizic, din cauza acestei perioade lungi de pandemie.

Actorul în vârstă de 52 de ani a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare îmbrăcat în boxeri și cu bluză de trening descheiată, lăsând să se vadă abdomenul care nu mai este într-o formă perfectă, ca înainte.

Smith era recunoscut pentru forma sa fizică de invidiat, însă perioada de pandemia și-a spus cuvântul asupra corpului său.

„Sunt în cea mai proastă formă fizică din viața mea”, a scris vedeta de la Hollywood în dreptul fotografiei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.