Interpreta Ozana Barabancea a acuzat, duminică, lipsa de empatie a actorilor instituţionali implicaţi în scandalul evacuării Spitalului Foişor.

„Eu n-am ştiut ce s-a întâmplat cu spitalul Foişor. Mi-a scris sora mea, era îngrozită. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Cred că este o dezumanizare totală, o lipsă de empatie.

Este foarte grav, totuşi, ce se întâmplă. Oamenii ăştia chiar pot să doarmă liniştiţi, când văd ce au făcut? Ăştia care ar trebui să ne păstorească. Chiar nu le e frică de Dumnezeu?

Bă, Dumnezeu nu rămâne dator. Niciodată! A venit cineva să-şi ceară scuze? Să spună: „Suntem într-un r... cu toţii. Nu suntem voi contra voastră!"

Senzația pe care eu o am este că cineva este contra altcuiva. Este statul împotriva poporului? N-aş vrea să cred asta", a spus Barabancea în cadrul unei emisiuni la Antena3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.