Denis Ștefan, actorul din rolul principal al telenovelei românești "Inimă de țigan", va deveni tată pentru a doua oară. Acesta a dat vestea printr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Actorul de 44 de ani urmează să devină tată pentru a doua oară, alături de soția sa, Cristina. Cei doi au dat marea veste printr-o postare pe contul de Instagram.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară!”, a scris Denis Ștefan la o fotografie publicată, în care viitorii părinți apar alături de fetița lor, iar burtica de gravidă a Cristinei este destul de vizibilă.

După ce a învățat să călărească pentru filmările serialului ”Inimă de țigan”, Denis Ștefan s-a îndrăgostit de această activitate. Pe lângă actorie, acesta este dresor de cai, predă lecții de echitație şi salvează caii care sunt în pericol.

O postare distribuită de Denis Stefan (@denis.stefan.oficial)

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.