Franța se confruntă cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, conform unui purtător de cuvând al guvernului.

Franța, lovită din nou de pandemie

Guvernul francez continuă cu noul plan de măsuri pentru combaterea noilor infecții cu COVID-19 și diminuează presiunea care ar putea afecta din nou spitalele cu unele schimbări precum amenzi reduse, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Gabriel Attal.

„Am intrat în al patrulea val al epidemiei”, a afirmat Attal după o întâlnire cu guvernul francez.

Planul include indeosebi necesitatea unui permis de sănătate într-o gamă largă de locații cum ar fi restaurantele sau cinematografele și imunizarea obligatorie pentru personalul din domeniul sănătății, acestea fiind unele dintre cele mai dure reguli anti-COVID-19 din Europa.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.