Sanatate 1 Mai 2020 11:00

Noul coronavirus este, de departe, mult mai periculos decât o simplă gripă, așa cum s-a speculat la început, iar mărturiile unei paciente îți arată realitatea.

Covid-19 este o boală mult mai grea decât ar putea să pară inițial, iar mulți oameni continuă să minimizeze efectele acesteia. Cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei intervievate, cei de la Spitalul Carol Davila au publicat pe Facebook un videoclip în care prezintă, de fapt, realitatea bolii.

”Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (...) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând”, a declarat femeia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.