Directorul medical al instituției, dr. Paul Jurgen Porr, a declarat că fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, și-a anunțat demisia de la Spitalul European Polisano.

„Domnul doctor Costache a ales să-și continue activitatea în alt spital, raportul de muncă pe care îl va avea cu noi se va încheia de la 1 mai”, a menționat Porr, citat de turnulsfatului.ro

Acesta susține că toate programele pe care le avea spitalul, pe zona de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică, vor continua și după plecarea fostului ministru: „Continuăm toate programele, vom derula în continuare și proiectele pe care le aveam pe chirurgie cardiovasculară cu alți doctori, din țară și străinătate”, a mai adăugat directorul.

Ulterior, omul de afaceri Mihai Miron, care deține Spitalul privat „Sf. Constantin” din Brașov, a anunțat în presa locală că doctorul Costache va profesa acolo: „De luna viitoare, chirurgul Victor Costache va avea un contract individual de muncă în spital”

Acesta a precizat că spitalul brașovean a achiziționat un aparat de biologie moleculară, astfel încât toți pacienţii care vin în unitatea medicală să fie testați, iar pentru bolnavii internaţi se va face şi CT toracic, pentru a avea certitudinea că nu sunt infectaţi cu noul coronavirus.

De asemenea, costul efectiv al unui test pentru COVID-19 în Spitalul privat „Sf. Constantin” este de 200 de lei, Mihai Miron precizând că prețul e suportat de spital, pacientul urmând să achite doar celelalte prestaţii medicale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.