Șeful DSU a discutat despre tratament, despre un vaccin împotriva coronavirusului și a menționat care dintre ele este cel mai important.

În cadrul unei intervenții pentru Digi24, Raed Arafat a vorbit despre ajutoarele pe care le-am putea avea în fața coronavirusului și care dintre acestea ar fi prioritar.

Conform lui Arafat, cel mai bun sprijin de care am putea beneficia este un vaccin eficient.

"Cel mai bine la acest moment pentru noi ar fi o vaccinare rapidă, dacă vrem să o luăm cronologic, asta e părerea mea, pentru că vaccinarea înseamnă prevenire și creează imunitate.

Dacă apare un tratament țintit e foarte bine, dar rămâne soluția optimă să avem un vaccin eficient care să fie folosit pe plan mondial și să limiteze răspândirea.

Citeste si:
Bilanț Covid-19: 1.527 de cazuri noi și 48 de decese în ultimele 24...
Bilanț Covid-19: 1.527 de...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Vaccinul crește imunitatea și limitează răspândirea", a afirmat Arafat pentru digi24.ro.

Raed Arafat: Pandemia va veni în valuri

”Dacă vezi că într-o țară care a relaxat măsurile, numărul cazurilor începe să crească, poate fi un avertisment și pentru tine. La un moment dat, va trebui să ajungem la conviețuire cu acest virus, nu ai cum să nu ajungi la o conviețuire, pentru că nu va dispărea. Nu știm în toamnă ce va face, ce puseuri va avea, trebuie să fim pregătiți, o pandemie poate veni în valuri, nu o singură dată și gata!” a declarat Raed Arafat.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.