Spitalul Județean din Deva ar putea deveni al doilea spital militarizat din România, după exemplul celui din Suceava.

La Spitalul Județean din Deva s-a instalat haosul după ce conducerea a demisionat, iar pentru readucerea spitalului pe linia de plutire, ar putea fi adusă o conducere militară.

În cadrul deplasării de la Brașov, de marți, Nelu Tătaru a fost întrebat dacă Spitalul Universitar din București, unde au fost confirmate cazuri de coronavirus, ar putea fi militarizat. Acesta spunea că ”acum nu trebuie peste tot ajutor militar”, însă a dat de înțeles că la Deva s-ar putea oferi acest ajutor militar.

Sindicatul medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva "Medicorum Honorem" a acuzat, luni, conducerea unităţii medicale de „abuzuri" în modul în care ar fi înţeles să gestioneze activitatea instituţiei şi programul de lucru al cadrelor medicale, în contextul epidemiei de COVID-19, solicitând intervenţia miniştrilor Sănătăţii şi Muncii pentru detensionarea situaţiei, arată reporteris.ro.

La momentul publicării acestei știri, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se îndreaptă spre Deva, unde va discuta cu cadrele din spital și cu alte autorități locale. Pe parcursul zilei, acesta ar putea anunța dacă se impune măsura militarizării spitalului din Deva.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.