Cea mai nouă campanie de iarnă a multibrandului epantofi.ro încurajează petrecerea timpului cu familia și prietenii și prezintă idei de ținute de iarnă și cele mai frumoase cadouri atât pentru cei dragi, cât și pentru tine. Printre propuneri, vom găsi cizme de zăpadă extrem de confortabile, trappers rezistenți, dar și căciuli și fulare care garantează căldură - într-un cuvânt, tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de iarnă și pentru a face cadouri celor dragi.

Cele mai la modă cizme de zăpadă slip-on în ofertă epantofi.ro

Nicio iarnă nu este cumplită dacă suntem îmbrăcați corespunzător temperaturilor de afară. De multe sezoane, cizmele de zăpadă de la UGG, Moon Boot, Sorel, Inuikii și Love Moschino sunt încălțări extrem de populare, datorită confortului pe care îl oferă. În acest sezon, acestea sunt deosebit de populare grație faptului că au revenit în topul celor mai în vogă tendințe și sunt purtate din nou de influenceri și fashion icon-uri din întreaga lume.

Trappers pentru sarcini speciale pentru el și ea în oferta de Crăciun a epantofi.ro

În calitate de expert în domeniu, epantofi.ro a pregătit cele mai bune propuneri de încălțăminte de iarnă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Modelele de trappers potrivite și în special încălțămintea de iarnă trebuie să se caracterizeze prin talpa și căldura adecvată pentru a-și îndeplini funcția. Gama pentru femei de la Calvin Klein, Love Moschino, Boss, Ecco, Geox sau Karl Lagerfeld dispune de tălpi cu caneluri speciale pentru a nu aluneca nici măcar pe suprafețe înghețate. În ceea ce privește gama pentru bărbați, optează pentu modele călduroase și confortabile, precum cele de la Versace, Hugo sau Geox.

Papuci de casă moi și confortabili pentru ea și pentru el în oferta de Crăciun a epantofi.ro

După o plimbare în familie pe vreme geroasă, merită să schimbi încălțămintea mai grea cu papuci moi și să te bucuri de căldura de acasă alături de familie. Epantofi.ro a pregătit o propunere de papuci pentru femei de la mărci precum UGG, Sorel, Inuikii sau Versace. Talpa și partea superioară a papucilor UGG sunt realizate din cojoc de oaie merino pentru un confort adecvat pe tot parcursul zilei. Sunt slip-on și au vârful deschis, astfel încât sunt ușor de încălțat și arată frumos pe picioare. La epantofi.ro, aceste modele sunt disponibile în diverse culori. Între timp, papucii de casă de la Geox sau Versace, confecționate din piele naturală cu talpă din piele de oaie, sunt ultra-confortabile și foarte călduroase.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Căciuli, fulare și mănuși - confort și învăluire

În sezonul de iarnă, accesoriile precum fularele, căciulile și mănușile sunt cadoul perfect pentru o persoană dragă sau pentru tine însuți. Accesoriile de la epantofi.ro completează styling-ul de iarnă și sunt practice și de calitate în același timp. Oferta de iarnă include căciuli pentru bărbați de Hugo, Versace, Armani, Tommy Hilifinger sau Guess, precum și căciuli pentru femei de la Just Cavalli, Karl Lagerfeld, EA7, Emporio Armani, Vagabond sau Geox. Fularele călduroase pentru femei de Pinko, Moschino sau Versace sau mănușile de Moschino, Joop sau Pinko vor fi pe placul oricărei femei care prețuiește confortul și stilul impecabil.

Accesorii expresive - cadourile perfecte pentru cei dragi

Portofelele, gențile și ceasurile sunt, de obicei, o idee bună și practică de cadou de Crăciun, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Gențile și portofelele sau ceasurile de la Love Moschino sau Versace vor fi pe placul pasionaților de stil glamour, în timp ce adepții minimalismului vor aprecia sugestiile de la Calvin Klein.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Fie că vrei să-i oferi un cadou unei persoane apropiate, fie că vrei să-ți faci un cadou ție însuți - la epantofi.ro vei găsi tot ceea ce cauți. Multibrandul oferă o selecție largă de cadouri într-un singur loc, economisind timp pe care îl poți petrece cu cei dragi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.