Un nou sezon este aici, iar odată cu el sosește și momentul perfect pentru un refresh al garderobei. Pe lângă noi articole vestimentare în ton cu cele mai recente tendințe, e esențial ca și pantofii să aibă parte de un total makeover. Deichmann își dorește ca în această toamnă să ai cele mai superbe look-uri - care sunt totodată confortabile și trendy - și tocmai de aceea, brandul a realizat o listă cu modelele must-have ce trebuie să ajungă în colecția ta.

Balerini & Loafers

Două modele clasice care transpun eleganță și rafinament. Acești pantofi sunt extraordinar de versatili, comozi și atrăgători. Deși cel mai probabil ai căutat să îi integrezi și în ținutele de pe parcursul verii, toamna sunt la fel de adecvați. Cu temperaturile ce sunt din ce în ce mai blânde, îi poți asorta lejer cu o pereche de șosete lungi, în diferite culori și outfit-uri inspirate de tendința quiet luxury.

Chunky Sneakers

Aparițiile masive sunt din nou în tendințe! Alături de o nuanță monocromă, ai parte de o combinație care nu va da greș. Sneakerșii chunky sunt ideali pentru a fi purtați cu item-uri supradimensionate, costume asimetrice sau pantaloni evazați. Aceștia adaugă o notă de stil și surprinzător oricărui look.

Saboții Marry Jane

Un articol care a revenit în forță în lumea modei. Saboții cu toc au un efect de piele lucioasă, emanând sofisticare. Aceștia pot fi purtați cu șosete dantelate pentru un aspect modern și rafinat. Un astfel de model poate transforma cu ușurință orice ținută într-o apariție de impact.

Slingback cu toc pătrat

Modelul slingback este unul dintre cele mai preferate modele atunci când vine vorba de încălțăminte elegantă. În ultima perioadă, piesele care dispun de un toc pătrat sunt și mai adorate. Aceștia sunt alternativa perfectă pentru evenimentele mai speciale, dacă îți dorești să scapi de durerea provocată de pantofii cu toc cui. Alege să fii elegantă și confortabilă cu o pereche de slingback cu toc pătrat.

Descoperă noile colecții de pantofi în magazinele Deichmann din întreaga țară și online, pe deichmann.com. Cu o gamă variată de modele și prețuri atractive, vei găsi cu siguranță perechea perfectă de pantofi pentru a completa garderoba ta de toamnă și pentru a fi în pas cu moda.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2023 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.