Indiferent de ce cumpărăm, că sunt diverse obiecte necesare sau alimente, acestea au nevoie să fie ambalate corespunzător. De fapt, prima impresie constă în ambalaj, felul în care acesta se prezintă.

Cu atât mai mult în industria HoReCa, unde totul trebuie să fie impecabil, de la produs și până la ambalaj. Furnizorii de servicii către populație știu acest lucru și apelează la parteneri de încredere care au în portofoliu produse calitative. Aflăm mai multe din rândurile de mai jos.

Paharele de carton de unică folosință, printre cele mai comandate

Unele dintre cele mai folosite produse în industria alimentară sunt farfuriile, caserolele, dar și paharele de unică folosință, mai ales în anotimpul cald. Astfel, de pe site-urile de nișă se pot comanda pahare din carton de unica folosinta la preturi de producator. Acestea din urmă sunt alternativa sănătoasă la paharele din plastic. În special proprietarii de cafenea apelează la comenzi de pahare de unică folosință, deoarece acestea sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul.

Calitatea paharelor este dată de către anumite caracteristici așa cum ar fi grosimea paharelor, acoperirea interioară, dar mai ales dimensiunea lor. De exemplu, paharele mai mici se potrivesc cu un espresso în timp ce paharele lungi sunt folosite pentru smoothie-uri. Și, în plus, acestea sunt reciclabile.

Ce caracteristici prezintă paharele din carton reciclabile

Pe lângă faptul că arată bine din punct de vedere estetic și rezistența paharelor livrate este un punct în favoarea lor. Astfel, materialul din care sunt fabricate acestea nu permite îndoirea, ruperea sau deformarea paharului, atunci când lichidul este turnat în tavan. Mai mult chiar și acoperirea interioară trebuie să fie de calitate, să nu se infiltreze lichidul turnat și să nu se scurgă accidental.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Vorbim aici despre carton duplex, innobilat cu PE, material care suportă temperaturi cuprinse între minus 40 grade Celsius și plus 80 grade Celsius. Mai mult chiar, aceste pahare pot fi întrebuințate și în cuptorul cu microunde. Diametrul și forma paharelor se pot alege de pe site, mai ales că la comenzile în cantități mari se oferă și reduceri de preț. Pentru cei care doresc să testeze calitatea lor, se poate comanda de asemenea o sacoșă cu mostre gratuite.

Articole pentru catering și street food cu concept inovator

Unii furnizori au investit permanent pentru a livra produse de calitate partenerilor săi. Astfel, mai multe inovații privind produsele de unică folosință se regăsesc pe site și pot fi comandate. Vorbim aici de conceptul kraft natur din hârtie și carton, conceptul alb din polistiren, conceptul alb din trestie de zahăr și cel negru din polistiren expandat.

Citeste si:
Kamara și Ionuț Iftimoaie, rivali și după Survivor România. Ce...
Kamara și Ionuț Iftimoaie,...

Din aceste categorii se pot comanda următoarele produse: pahare și paie, farfurii și tăvițe, sosiere și boluri biodegradabile. Paharele din carton vor fi în continuare solicitate pentru livrări de catering și street food.

Sunt propuse așadar astfel de alternative sănătoase pe piața ambalajelor, pentru înlocuirea celor din plastic cu cele care se pot recicla. Mai multe detalii despre produse și livrare găsit pe site-urile oficiale.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Iulie 2023 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.