În cazul în care te numeri printre cei ce caută inspirație pentru outfit-urile verii, avem o veste bună pentru tine! Cele mai noi colecții Crocs, Echo și Sport, caută să îmbine cele mai populare tendințe ale momentului cu un stil confortabil. Rezultatul? O gamă variată de încălțăminte ce reinventează noțiunea unui look îndrăzneț, jucăuș sau pur și simplu unic.

Colecția Echo a fost creată pentru cei ce caută confort fără să-și compromită aparența stilistică. Printre modelele preferate se regăsesc Echo Marbled Clog, Echo Slide și Echo Clog K. Cu o apariție total non-conformistă, talpa acestora pare sculptată, fiind un detaliu statement. Și deși sunt 3 modele diferite ce îți oferă un plus de stil diferit în funcție de culoare și pattern, toate 3 se bucură de cele mai recente inovații Crocs, precum CrosliteTM și LiteRideTM - ambele asigură un confort maxim piciorului, indiferent de numărul de ore petrecute în picioare sau la plimbare.

Colecția Sport este menită exploratorilor, celor ce iubesc călătoria și aventura. Indiferent de orașul și ora la care alegi să pornești într-o nouă drumeție, orice item din colecția Sport este alegerea perfectă. Printre piesele preferate, se remarcă Classic All-Terrain Clog, model care are o talpă puțin mai robustă și o curea reglabilă. Mai mult, acesta se bucură de asemenea de o construcție de tipul CrosliteTM, fiind o alegere practică pentru zilele în care te simți plin de spontaneitate. În același mod ne-a atras și modelul Classic Slide, ce reinterpretează serile în oraș printr-un pattern îndrăzneț. Inovația vine odată cu apariția găurilor din modelul original Clogs, ce permit acum personalizarea cu charm-uri JibbitzTM.

Indiferent de cum alegi să-ți exprimi personalitatea, Crocs are atuurile stilistice de care ai nevoie. Colecțiile Echo și Sport reprezintă o serie de item-uri confortabile și stylish ce sunt menite să-ți transforme complet orice ținută - fie că e vorba despre zile monotone, petrecute le job sau cu prietenii, sau evenimente mai speciale. Acestea îți permit să-ți reinventezi stilul și modul în care te exprimi, și mai ales, să îți transpui personalitatea și caracterul în toată frumusețea sa.

Descoperă cele 2 colecții în curând în magazinele din București.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.