Dacă acum câțiva ani, când venea vorba de o mutare, ne refeream la a pune toate lucrurile în mașină și a le duce la o nouă adresă, astăzi procesul este mult mai comod și ușor datorită companiilor specializate în mutări. Tot mai mulți români apelează la astfel de servicii, fie că au nevoie să se mute la o nouă locație, să-și schimbe sediul firmei sau să scape de mobilierul vechi din casă.

Powermove este o firmă de mutări București, nou înființată, dar cu oameni cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Aceștia oferă servicii profesionale de mutări, relocări pentru firme, dar și debarasare de mobilier și obiecte vechi.

"Am lucrat în domeniul mutărilor de peste un deceniu și pot spune că în ultimii ani, acest serviciu a devenit din ce în ce mai popular în România. Mulți oameni încep să apeleze la serviciile de mutări, iar sincer să fiu, mi se pare un lucru corect. Nu spun asta doar pentru că automat vin mai mulți clienți, ci pentru că o mutare poate fi mai ușoară dacă lași pe alții să se ocupe, mai ales atunci când vorbim de profesioniști care fac asta zilnic. De asemenea, poți avea garanția că mutarea va fi făcută cu grijă și atenție la detalii", spune Janos Nagy, director Powermove, firma de mutări și relocări București.

De ce este benefic să apelați la o firmă de mutări atunci când vreți să vă mutați?

O firmă de mutări poate scuti de mult stres, iar cel mai important, de timp. Cu toții știm că o mutare este destul de dificilă. Trebuie să împachetezi totul, să faci liste, să planifici - unele obiecte sunt fragile, altele necesită o ambalare specială. Ajungi să stai o săptămână doar să te hotărăști cum să le așezi și cum să le transportezi.

Apelând la o firmă specializată în mutări ai garanția că mutarea se va face rapid și ușor. Când vorbim de o firmă de mutări, putem spune că apelăm la niște oameni ce fac acest lucru de ani de zile și pentru care ambalarea obiectelor este o sarcină simplă, la fel și transportul acestora.

Totodată, majoritatea firmelor de mutări și transport mobila oferă asigurare pe toată durata mutării. Ce înseamnă asta? Pai dacă ți se strică ceva, plătesc, mai pe românește. Astfel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la bunurile tale.

Citeste si:
Au trecut cinci luni de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai....
Au trecut cinci luni de când...

Cat costa o mutare cu o firma specializata?

Costul unei mutari poate varia in functie de mai multi factori, precum distanta de la locul actual de resedinta la noul loc de resedinta, cat de multe obiecte trebuie sa fie mutate, dimensiunea si greutatea acestor obiecte, cat de accesibil este locul de resedinta, daca exista obstacole cum ar fi trepte sau etaje, cat de multe echipamente si personal sunt necesare pentru a efectua mutarea si daca exista alte cerinte speciale pentru mutare, cum ar fi depozitarea temporara a mobilierului sau ambalarea si dezasamblarea acestuia.

De obicei, POWERMOVE ofera o estimare a costului mutarii, in functie de aceste variabile, astfel incat clientii sa stie in avans cat vor plati.

Este important sa retineti ca, in timp ce o mutare cu o firma specializata poate parea mai scumpa decat mutarea pe cont propriu, costurile pot fi compensante in ceea ce priveste timpul si stresul economisit, precum si in privinta sigurantei obiectelor dumneavoastra de valoare.

Citeste si:
De când vor putea merge românii în SUA fără vize. Anunțul oficial...
De când vor putea merge...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2023 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.