Green Report, publicația de referință pe teme de mediu și sustenabilitate a lansat miercuri, 26 aprilie, Green Report Podcast cu Raluca Fișer. Emisiune cu o frecvența bilunară, podcastul este dedicat dezbaterii și analizei celor mai importante subiecte legate de sustenabilitate, ecologie, protejarea mediului înconjurător, mobilității urbane și schimbărilor climatice. 

Emisiunea este moderată de Raluca Fișer, expert în dezvoltare durabilă și management strategic. Raluca coordonează proiecte de CSR și advocacy de mai bine de 15 ani. În 2007 a lansat prima organizație media românească de afaceri și legislație de mediu- Green Report. În 2009 a fondat Asociația Green Revolution, primul ONG românesc de ecologie urbană care implementează măsuri pentru un oraș verde.

Ne bucurăm să adăugăm Green Report Podcast în portofoliul nostru de proiecte în domeniul sustenabilității, alături de Conferințele Green Report și Gala Green Report. Discuțiile despre sustenabilite sunt din ce în ce mai prezente, iar criza climatică în care ne aflăm ne obligă să acționăm imediat, iar pentru asta avem nevoie de educație și informații corecte. Acesta este rolul podcastului Green Report, de a furniza informații și educație printr-un dialog constructiv și echilibrat.

Suntem convinși că podcastul va fi o resursă valoroasă pentru toți cei interesați să înțeleagă și să îmbunătățească impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător. Vă invităm să vă abonați platformei noastre de YouTube https://www.youtube.com/GreenReportNews și să urmăriți primul episod Green Report Podcast, începând cu 26 aprilie”, a declarat Raluca Fișer – moderatorul emisiunii și fondatorul platformei Green Report.

Green Report Podcast prezintă o serie de interviuri cu experți din diferite domenii, de la știință, tehnologie, administrație publică, afaceri, medicină – care vor împărtăși opinii, idei și soluții de referință pentru a face față provocărilor globale legate de schimbările de mediu. Fiecare ediție dezbate subiecte de actualitate legate de mediu și dezvoltare sustenabilă prin intermediul interviurilor cu specialiști sau autorități, pentru a oferi o perspectivă mai profundă asupra subiectelor precum economia circulară, dezvoltarea sustenabilă a orașelor, protecția biodiversității, etc. Mai mult, podcastul va oferi o perspectiva consistentă asupra subiectelor www.green-report.ro .

Citeste si:
Campionii mediului își mai pot înscrie proiectele la Gala Green...
Campionii mediului își mai...

Primul episod l-a avut ca invitat pe dr. Bogdan Antonescu, membru al Societății Regale de Meteorologie, membru al Laboratorului European pentru Furtuni Severe și al Societății Americane de Meteorologie. Discuția de aproape o ora traversează subiecte precum scenariile de viitor, migrația climatică, gesturile care contează, atitudini constructive și exagerările cu care ne confruntăm.

Prin acest podcast, Green Report își propune să contribuie la creșterea nivelului de conștientizare cu privire la problemele de mediu, alături de specialiști din domenii conexe.

Emisiunile, cu o apariție bilunară, sunt disponibile pe pagina Green Report de YouTube https://www.youtube.com/GreenReportNews si pe pagina dedicata din site, https://green-report.ro/podcast/ .

Parteneri media: Universal Solution, RFI, Itsy Bitsy, www.green-report.ro, www.spotmedia.ro, www.wall-street.ro , www.B365.ro , www.kudika.ro , www.9am.ro , www.garbo.ro , www.revista-piata.ro , www.buletindebucuresti.ro .

Citeste si:
Fake news și schimbările climatice – la ce trebuie să fim atenți...
Fake news și schimbările...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2023 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.