Reducerile au fost și vor fi mereu alături de noi la tranziția dintre sezoane - o modalitate ușoară de a face loc noilor colecții. S-ar putea părea că, profitând de reducerile de sezon, cedăm la trucurile de marketing și luăm decizii necugetate, dar, cu o abordare corectă, poți beneficia cu adevărat de promoții și poți găsi oferte reale. Reguli simple, cum ar fi cumpărarea de produse multi-sezoniere, alegerea unor materiale de înaltă calitate și căutarea unor articole iconice și versatile, care ne vor fi utile pentru o varietate de ținute, vor transforma reducerile de sezon într-o perioadă plăcută de reîmprospătare a garderobei capsulă.

Pentru a ușura alegerea celor care doresc să ia decizii de cumpărare mai raționale, am pregătit o listă de 8 produse disponibile pe modivo.ro, care ar trebui luate în considerare atunci când cauți cele mai bune oferte în timpul reducerilor de sezon:

1. Din garderoba iubitului - geaca masculină Calvin Klein Jeans din piele artificială. Poate fi o achiziție pentru bărbați, desigur, dar arată fantastic și în ținutele feminine - croiala clasică și culoarea versatilă vor conferi un aer rock oricărei ținute, iar tu o poți purta pe umeri pentru a avea un look cool și dezinvolt în același timp.

2. Pentru fanii denimului - blugi Levi's cu picior mai scurt și evazat. Blugii de bună calitate sunt o achiziție pentru mulți ani, iar modelele de la Levi's sunt legendare. Dacă ai deja în garderoba ta modelele slim fit și regular fit, acum a venit timpul pentru modelele wide fit, îndrăgite de trendsetterii din întreaga lume.

3. Culoare clasică, croială originală - datorită croielii lor unice, pantalonii Gestuz din material textil negru se vor potrivi atât la ținutele elegante cu o cămașă albă, cât și la ținutele casual. Datorită șnururilor din partea de jos a piciorului, poți schimba în voie forma și aspectul pantalonilor - având posibilități infinite!

4. O alegere evidentă într-o culoare neevidentă - geaca roz pudrat de la The North Face este o alegere practică și fiabilă, care va rămâne în vogă mai mult de un sezon. Este un must-have de iarnă, dar nu unul evident - poți fi sigură că nu vei întâlni multe modele de acest fel plimbându-te prin oraș iarna.

5. Let it rain - Geaca de ploaie Rains nu îți va fi de folos doar în timpul ploilor abundente - o poți purta și ca parte a unei ținute, datorită faptului că are o croială simplă și este disponibilă în patru culori neutre. Când vine vorba de geci și paltoane de ploaie, nu există o alegere mai bună decât Rains - merită să investești în cel puțin un articol de îmbrăcăminte de la această marcă.

Citeste si:
Top 3 modele de încălțăminte, acum la reduceri!
Top 3 modele de încălțăminte,...

6. Formal, dar cu un twist - Jacheta verde Sisley. Atunci când îți compui un look pentru birou, pentru un interviu de angajare sau pentru orice ocazie formală sau semi-formală, merită să scoți din garderobă ceva deosebit, cum ar fi jacheta Sisley. Textura materialului, combinată cu culoarea izbitoare, o va face cu siguranță să fie alegerea ta preferată.

7. Pentru lucrurile esențiale - o geantă mică BOSS, disponibilă în două variante de culoare. BOSS, considerat de mulți ani unul dintre cele mai populare branduri premium, a cunoscut în ultima perioadă o evoluție și, acest lucru ne face să ne bazăm pe atemporalitatea produselor brandul.

8. Un pas hotărât spre primăvară - sneakerșii EA7 Emporio Armani albi sunt o investiție în confort. Manopera excelentă, atenția la detalii, liniile clasice și o varietate de opțiuni de culoare fac din acești pantofi o achiziție excelentă în timpul reducerilor din acest an.

Citeste si:
Alcool Discount pregătește campania de Crăciun, cu reduceri mari la...
Alcool Discount pregătește...

Reducerile nu trebuie să fie o perioadă frenetică de cumpărături nesăbuite. Abordând rațional astfel de alegeri, vei reuși cu siguranță să găsești oferte unice, datorită cărora îți vei completa garderoba capsulă și vei achiziționa articole pe care le vei putea purta mai multe sezoane.

Vizitează pagina modivo.ro sau aplicația MODIVO și descoperă articolele potrivite pentru tine. Având sute de mărci într-un singur loc, vei economisi timp pentru căutări și vei avea parte și de confortul oferit de serviciul "Probează înainte de a plăti"- Poți să îți comanzi produsele cu ridicare la magazinul MODIVO, să le probezi în cabina de probă modernă și să plătești doar pentru cele pe care le alegi să le achiziționezi. Urmărește promoția Final Sale de pe MODIVO pentru a fi la curent, prețurile scad în fiecare zi.

Citeste si:
Black Friday România 2022. Ghid de cumpărături: Sfaturi pentru a...
Black Friday România 2022....

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Februarie 2023 - 06 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.