Ambalaj Market este un magazin online în care poți găsi sute de produse de unică folosință, la prețuri extrem de avantajoase. Un partener de încredere atât pentru proprietarii de businessuri din domeniul HoReCa, dar și pentru cei care folosesc acasă diverse ambalaje pentru mâncare, Ambalaj Market acoperă nevoile tuturor tipurilor de clienți.

Cei de la Ambalaj Market sunt pe piață cu o locație fizică încă din anul 2015, ulterior fiind lansat în mediu online un magazin ambalaje biodegradabile, astfel încât produsele comercializate și prețurile avantajoase să poată fi disponibile unui public cât mai larg.

Ce produse se pot găsi la Ambalaj Market?

Varietatea de produse disponibile în magazinul online Ambalaj Market este gândită astfel încât să acopere nevoile proprietarilor de supermarket-uri, restaurante, cafenele, fast food-uri, pizzerii, patiserii, dar și celor care obișnuiesc să își prepare singuri bunătăți acasă. De exemplu, formele de copt de la Ambalaj Market sunt ideale pentru cei care găsesc relaxare în petrecerea timpului în bucătărie.
Ambalaj Market se distinge de alte magazine online de profil prin accesibilitatea prețurilor și diversitatea produselor. Cei interesați de ambalaje de unică folosință pot comandă rapid de la Ambalaj Market, printre altele, produse precum:

· Pahare, tacâmuri, caserole, platouri și farfurii biodegradabile
· Saci menajeri și pungi biodegradabile
· Pahare de carton și plastic pentru cafea, ceai și alte băuturi, de unică folosință
· Caserole cu capac de diverse dimensiuni
· Caserole pentru meniu, inclusiv caserole compartimentate, de unică folosință
· Caserole cu capac din materiale biodegradabile
· Boluri pentru supă, care sunt ideale pentru servire sau depozitare
· Cutii kraft pentru mâncare
· Cutii pentru prăjituri
· Cutii de pizza
· Cutii speciale pentru cartofii prăjiți
· Ambalaje pentru patiserii: colțare din hârtie, colțare pentru shaorma
· Caserole din aluminiu
· Hârtie pentru ambalaj
· Hârtie de copt de foarte bună calitate, dublu siliconată

Citeste si:
Comandă pahare din carton de unică folosință la prețuri de producător
Comandă pahare din carton de...

Acestea sunt doar câteva exemple de produse pe care cei interesați le pot găși în magazin, accesând site-ul Ambalaj Market. După cum se poate observă, din magazin nu lipsește categoria de produse biodegradabile de unică folosință, care sunt din ce în ce mai apreciate de clienții care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

De ce să alegi Ambalaj Market?

Ambalaj Market este un magazin online care a apărut din dorința de a acoperi o varietate cât mai largă de nevoi ale celor care folosesc ambalaje de unică folosință în activitatea lor. Toate produsele comercializate în magazinul online respectă cele mai înalte standarde de producție și sunt ideale atât pentru uz casnic, dar mai ales pentru uz profesional.

Principalul motiv pentru care ar trebui să alegi Ambalaj Market este raportul excelent calitate – preț, în acest magazin fiind comercializate produse de foarte bună calitate, la prețuri competitive.

Citeste si:
Ghid practic pentru o curățenie eficientă la tine acasă
Ghid practic pentru o...

De asemenea, magazinul online este locul în care poți găsi absolut tot ce ai nevoie, indiferent de activitatea pe care o desfășori. Așadar, cumperi totul din același loc și economisești timp.

Nu în ultimul rând, la Ambalaj Market beneficiezi de livrare rapidă și de garanția faptului că produsele tale sunt livrare în deplină siguranță acolo unde ai nevoie.

Intră chiar acum pe site-ul magazinului online și descoperă oferta variată de produse de unică folosință, la cele mai mici prețuri!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.