Winter is coming? În acest caz, este timpul să te pregătești bine pentru asta. Dacă din garderoba ta nu pot lipsi ghetele iconice sau sneakerșii de iarnă, atunci ai grija și de celelalte elemente ale ținutelor pentru zilele mai reci. Ai nevoie de o geacă nouă de iarnă? Nu știi ce să iei în considerare? Mai jos vom încerca să ne concentrăm pe câteva dintre cele mai importante lucruri. Citește articolul nostru, alege mărimea potrivită, dar, mai presus de toate, mizează pe modelul care se potrivește perfect cu outfit-urile tale de zi cu zi.

Prin ce trebuie să se distingă geaca de iarnă?

Dacă ești în căutarea unei geci perfecte pentru vreme rece, atunci în primul rând ia în considerare aspectul acesteia. Modelul ideal trebuie să fie suficient de universal pentru a se asorta excelent cu orice - atât cu outfit-urile de fiecare zi sau urbane, cât și cu cele casual sau pentru ieșirile oficiale. Cu excepția cazului în care vrei să cumperi un produs numai pentru relaxarea de acasă, iar un model mai elegant deja se află în garderoba ta. Atunci mizează pe produsele mai vii în culori expresive sau cu o croială deosebită. Cel mai important lucru este ca noua geacă să se potrivească perfect cu stilul tău și să completeze ținutele tale preferate. De aceea, alege modelul care îți place să-l porți. Iar dacă ai marca ta preferată, atunci optează pentru geaca decorată cu logo-ul Nike, adidas, Fila, ellesse sau al unui alt brand. Te tentează modelul de puf, crop crop sau oversize? Alegerea îți aparține.

Cum să alegi o geacă de iarnă călduroasă?

Astăzi, orașul este cucerit de călduroase și largi geaca iarna dama și geaca iarna barbati. Cele mai cunoscute sunt produsele cu aspect sport – cu glugă, completate cu manșetele practice în jurul încheieturilor și cu o croială alungită. Datorită tuturor acestor elemente, modelul este mai confortabil în zilele reci și, de asemenea, îți permite să creezi cu ușurință un outfit călduros. Cu toate acestea, cel mai important lucru este faptul că geaca asigură confort termic și protecție împotriva umezelii în timpul ploii sau zăpezii. Prin urmare, exteriorul trebuie să fie completat de materialul care nu absoarbe umezeala - cele mai cunoscute sunt modelele de iarnă realizate din poliester sau nylon. Cele prevăzute cu membrană suplimentară impermeabilă reprezintă o alegere perfectă pentru tine! De asemenea, interiorul trebuie să fie plăcut la atingere. Dacă acesta are o izolație suplimentară - cu atât mai bine. În plus, gulerul ridicat, gluga încăpătoare care protejează împotriva vântului și croiala alungită care garantează confort termic - toate aceste elemente stau la baza unei geci de iarnă ideale.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Cum să alegi mărimea unei geci de iarnă?

Cu toate acestea, pe lângă materialul ideal și croiala corespunzătoare, merită să fii atent și la alegerea mărimii potrivite. Depinde de modul în care te vei prezenta și dacă îți va oferi cel mai bun nivel de confort termic. Modelul călduros de iarnă trebuie să aibă o mărime adecvată utilizatorului. Nu poate fi prea scurt sau prea strâmt - atunci va fi inconfortabil și nu vei putea purta haine mai calde dedesubt. De asemenea, nu trebuie să fie prea lejer, pentru că există o probabilitate mai mare de a pătrunde aer rece înăuntru. Prin urmare, merită să alegi o geacă de iarnă în mod individual. Mărimile pot varia în funcție de marcă și model - înainte de cumpărături verifică cu atenție dimensiunile și compara-le cu ale tale. Dacă te întrebi ce mărime să alegi, pentru că cele doua apropiate nu sunt foarte diferite, atunci mizează pe cea mai mare pentru a putea purta un pulover călduros, o bluză modernă sau mai multe straturi de îmbrăcăminte dedesubt.

Citeste si:
5 inamici ai sănătății tale, în acest sezon: cum să te ferești de ei
5 inamici ai sănătății tale,...

Unde să cumperi o geacă de iarnă?

Te întrebi în ce magazin să cumperi o geacă de iarnă care să corespundă tuturor așteptărilor tale? Dacă vrei că aceasta să fie atrăgătoare și să completeze cu ușurință multe dintre ținutele tale de zi cu zi, atunci vezi noile colecții ale brandurilor cunoscute. Datorită lor poți fi sigur că vei cumpăra un model de iarnă original pentru femei, copii sau bărbați. Dacă ești în căutarea unei geci în stil streetwear, atunci răsfoiește oferta showroom-urilor Sizeer sau vezi modelele de iarnă de pe sizeer.ro. Acolo te așteaptă produsele decorate cu logo-urile brandurilor de top, precum adidas, Nike, ellesse, Levi's, Puma, Champion, Fila și Timberland. Magazinul sizeer.ro îți pune la dispoziție paltoane de iarnă, geci de puf pentru iarnă și jachete mai casual.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.