Bărbații moderni sunt cei preocupați să-și trăiască viața la potențial maxim, în timp ce au un impact pozitiv și asupra mediului în care trăiesc. Descoperă care sunt cele mai importante caracteristici ale unui bărbat modern, pe care le poți pune și tu în aplicare dacă nu ai făcut-o deja.


  1. Are grijă de imaginea sa


Pentru un bărbat modern, o imagine bună reprezintă una dintre principalele griji pe care le are atunci când vorbim despre afișarea în societate. Indiferent că vorbim despre prezența la birou sau în oraș cu prietenii, un bărbat modern știe că un aspect îngrijit îi poate influența bunăstarea și construirea relațiilor sociale.

Iată ce poți face pentru a obține o imagine îngrijită, demnă de admirat:


  • ai grijă de pielea și de corpul tău. O rutină de îngrijire a pielii, alături de îndepărtarea părului nedorit de pe anumite zone ale corpului sunt 2 dintre lucrurile pe care le poți face, fără prea mult efort. Pe lângă beneficiul estetic, epilarea părului de pe corp îți poate oferi și alte avantaje, precum: un control mai bun asupra transpirației sau dispariția iritațiilor, ce pot apărea în urma procesului convențional de epilare cu lama sau ceara. Fie că alegi să îndepărtezi părul de pe brațe ori picioare, fie că optezi pentru epilare inghinala barbati, acest proces poate fi un prim pas spre îmbunătățirea imaginii tale.


  • alege cu atenție obiectele vestimentare pe care le porți. Pentru a fi îngrijit, nu ai nevoie de un buget semnificativ, ci este suficient să alegi articolele vestimentare în culori simple, neutre, pe care să le poți asorta ușor.



  1. Face sport


Activitățile fizice constante sunt primordiale pentru bărbatul modern, însă nu pentru că își dorește neapărat un corp sculptat, ci pentru că a înțeles că un organism sănătos aduce multiple beneficii în viața sa. Iată câteva dintre acestea: îmbunătățirea stării de spirit, promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat și acumularea de masă musculară într-o măsură responsabilă.

Dacă îți dorești și tu să adopți un stil de viață sănătos, poți începe prin a face mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Ține cont că acest lucru nu înseamnă neapărat să mergi la sală. Poți să alergi 30 de minute în parc, să te plimbi cu bicicleta sau să faci câteva exerciții ușoare acasă.

Citeste si:
Un liceu ultramodern stă închis din cauza unui transformator....
Un liceu ultramodern stă...


  1. Este axat pe dezvoltare personală și profesională


Pentru un bărbat modern, procesul de învățare nu se încheie niciodată, astfel că acesta își dorește mereu să devină cea mai bună versiune a sa, atât în viața personală, cât și în viața profesională.

În ceea ce privește dezvoltarea personală, poți începe să citești cărți care să te ajute să vezi viața din mai multe perspective și poți începe să îți petreci timpul alături de oameni ce te inspiră și de la care ai ce învăța. Atunci când vorbim despre dezvoltarea profesională, participă la cursuri de perfecționare în domeniul în care activezi sau la workshop-uri care să te ajute să dobândești cât mai multe informații utile pentru dezvoltarea ta.

Citeste si:
Titi Aur, despre cazul Monicăi Odagiu. Actrița a ucis un bărbat în...
Titi Aur, despre cazul...


  1. Se implică în societate


Bărbatul modern nu este preocupat doar de bunăstarea lui, ci și de ce se întâmplă în jurul său. Din acest motiv, se implică în diverse activități cu obiective sociale, lucru pe care îl poți face și tu. De exemplu, poți să faci voluntariat sau să colaborezi cu ONG-uri ce susțin cauze care te sensibilizează. Fie că este vorba de ajutorarea animalelor fără stăpân, fie a vârstnicilor sau a copiilor orfani, cu siguranță acțiunile pe care le implementezi în oricare din aceste direcții vor avea un impact social pozitiv.

Atunci când ai grijă de imaginea ta, faci sport, ești axat pe dezvoltare continuă și te implici în societate, poți să consideri că faci parte din categoria bărbaților moderni, apreciați de către toți cei din jur.

Citeste si:
Ce spun avocații despre Monica Odagiu. Actrița a ucis un bărbat de...
Ce spun avocații despre...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.