Black Friday 2022. Black Friday este una dintre cele mai așteptate perioade din an. Anume în această perioadă se anunță cele mai mari reduceri, cele mai bune oferte, iar oamenii așteaptă cu nerăbdare să își achiziționeze un produs preferat la un preț mai mic. Reduceri colosale la tot, începând de la haine și încălțăminte și terminând cu produsele cosmetice, mobilă și electrocasnice. Cumpărăturile mari de Black Friday sunt cele mai rentabile, deoarece cu cât prețul este mai mare, cu atât și reducerea este mai semnificativă. Televizoare sunt un obiect nelipsit din orice casă. Iar perioada de Black Friday este una absolut potrivită pentru a vă achiziționa un televizor nou-nouț pentru a putea privi tot ce să poftește inima.

Black Friday 2022. Cele mai bune reduceri la televizoare

Dacă cu 20-30 de ani în urmă oamenii aveau de ales dintre câteva tipuri de televizoare, în 2022, cumpărătorii au la dispoziție sute de mărci și alte sute de variante. Important este să stabiliți din start care sunt criteriile de selecție și cum vreți să arate viitorul vostru televizor.

Cele mai bune oferte, dar și cea mai grea bătălie se dă între magazinele Altex, eMag și Flanco. De obicei, cumpărătorii își doresc să meargă fizic în magazin pentru a studia ofertele și produsele pe care urmează să le achiziționeze.

În magazinele Altex, prețurile televizoarelor încep de la aproximativ 400 de lei și ajung până la 730 de mii de lei. În această perioadă cumpărătorii pot prinde reduceri de 20%, 30% sau chiar mai mult. De exemplu un televizor SAMSUNG LED HD, cu o rezoluție de 80 cm costă acum doar 798,90 de lei de la suma de 1.099 de lei. Un televizor LED Smart PHILIPS, cu o rezoluție 4K Ultra HD și diagonală de 108 cm, costă acum 1.399,90 de lei. Cumpărătorii pot achita televizorul chiar și în rate, metoda fiind foarte sigură și practică.

Televizoare la reducere la eMag și Flanco

eMag și Altex sunt concurenți direcți, însă și aici putem găsi oferte destul de profitabile. La eMag putem găsi reduceri de până la -44%. Unul dintre cele mai preferate televizoare în topul vânzărilor este televizorul LG LED, diagonala 80 cm, Smart, Full HD, Clasa F, care are un preț de 1.099,99 de lei. Un alt televizor care se vinde ca pâinea caldă și are și o reducere de 122% este televizorul Philips LED, diagonala 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa F. În magazinele eMag acesta are un preț de vânzare de doar 1.399,99 de lei de Black Friday față de 1.799,99 de lei, prețul înainte de perioada de promoții.

Magazinele Flanco își bucură cumpărătorii cu promoții de Black Friday până pe data de 30 noiembrie. La Flanco, cel mai bine cotat televizor este LED Allview, cu diagonala de 101 cm, Full HD. Acesta are un preț de 1.299,99 de lei. Din categoria televizoarelor 4K Ultra HD, prețurile sunt cuprinse între 1.000 și 17.000 de lei, cele mai întrebate branduri fiind Samsung, LG și Sony. De Black Friday, Flanco le aduce cumpărătorilor săi reduceri de la 200 și până la 1.500 de lei. Un televizor destul de accesibil și recomandat este Samsung Smart LED cu o diagonală de 80 cm, HD, Clasa F, care costă 1.149,99 de lei.

Citeste si:
Profită de cele mai tari promoții la telefoanele Samsung de Black...
Black Friday 2022. Profită de...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.