Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că luna noiembrie este considerată luna reducerilor în țara noastră. Mii de români așteaptă cu sufletul la gură să prindă cele mai mari reduceri la telefoanele lor preferate. Vești bune! Anul acesta prețurile de Black Friday 2022 la telefoanele Samsung sunt mult mai mici și potrivite pentru toate buzunarele. Reducerile se aplică atât la telefoanele care au apărut pe piață de ani buni, cât și în cazul celor mai noi dintre ele, pe care unii oameni nu și le-ar permite în mod normal.

Black Friday 2022. Telefoanele Samsung la prețuri mai mici

Un lucru este clar când vine vorba despre Black Friday și anume că reducerile la telefoane sunt cele mai căutate. Unii își doresc să își schimbe telefonul, pentru că s-au plicitisit de cel vechi, pentru că smartphone-ul preferat este la un preț pe care nu îl pot rata sau pentru că, pur și simplu, își doresc să facă o schimbare în viața lor. Astfel, stau cu ochii pe reducerile din Vinerea Neagră, mai ales că anul trecut acestea au ajuns la 60% din prețurile la care se găseau în mod normal telefoanele cu sistem Android, în special cele Samsung care sunt la mare căutare de către cei care nu sunt fani iOS.

În anul 2021, Black Friday-ul a durat în jur de o săptămână, timp în care românii au dat buzna în magazinele fizice, dar și în cele online, pentru a-și achiziționa telefoanele preferate. Și anul acesta, oamenii sunt în căutarea telefoanelor cu sistem Android, de regulă Samsung, cel mai probabil și pentru că sunt cu mult, mult mai ieftine față de cele cu iOS. Unul dintre cele mai vânate este, fără niciun fel de îndoială, Telefonul mobil Samsung Galaxy S22 Ultra, care costă în jur 7700 de lei și pe care mulți ar vrea să îl poată avea la un preț accesibil.

De la fifg/Shutterstock

Din experiențele pe care le-au avut în anii precedenți, cumpărătorii au învățat să nu se mai grăbească, să analizeze toate ofertele care sunt extrem de multe, iar mai apoi să ia decizia finală în ceea ce privește locul de unde vor cumpăra telefonul mult dorit atât pentru ei, cât și pentru cei dragi lor. Vorbind despre persoanele dragi, ar trebui să ținem cont că se apropie luna cadourilor și am putea să le facem un dar frumos, pe care să îl folosească și de care să se bucure, pe care să îl cumpărăm în avans, profitând de prețurile extraordinare.

În ziua de astăzi, desfășurarea activității fără avea un telefon mobil bun este imposibilă și tocmai de aceea merită să investiți într-un telefon de calitate, care să vă ajute să aveți acces la toate datele personale în orice moment al zilei.

Citeste si:
Magazinele de electronice și electrocasnice, în prim-plan de Black...
Magazinele de electronice și...

Așadar, urmăriți reducerile celor mai cunoscute magazine de la noi din țară, pentru a putea analiza toate ofertele pe care acestea le au pentru voi și pentru a le putea alege pe cele mai bune dintre ele. Nu ratați ocazia, mai ales dacă scopus vostru principal este acela de a vă schimba telefonul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.