Prezentările de la Fashion Weeks ne-au lăsat pasiuni pentru ținute total look și culori puternice, iar acum a venit momentul să alegem pantofii și gențile potrivite care să le însoțească.

După o vară plină de pasteluri nu ne rămâne decât să pornim din nou la shopping în căutarea non-culorii momentului: negrul își face glorioasa reîntoarcere în inima și garderoba noastră.

Am selectat din propunerile DEICHMANN cele mai interesante modele de genți și pantofi negri cu care poți copia ținutele street style preferate de la Fashion Week .

Am menționat că toate au prețuri extrem de atractive?

Classic is fantastic, mai ales când vorbim despre o pereche de pantofi cu toc mediu și bot ascuțit. Alege o variantă austeră împodobită cu o fundă argintie sau ținte glamour. Este ideală pentru toate ținutele de cocktail unde vei afișa rochii extravagante în culori saturate.

Loafers mania. Costumele cu croială masculină în nuanțe de salvie, muștar sau vin roșu arată minunat alături de loafers și genți matlasate. Nouă ne plac modelele cu talpă groasă și ornamente metalice, însă și varianta clasică iși va găsi un loc de cinste în garderoba ta.

Décolleté cu toc pătrat și cataramă – trebuie să ai o pereche de décolleté negri comozi pentru toate fustele pe care dorești să le porți în această iarnă. Le poți insufla mereu un aer de noutate cu ajutorul șosetelor de plasă până la genunchi coordonate cu restul outfit-ului tău.

Geanta de mână- aliata ta principală în sezonul rece este mică, practică și super-chic. Nu poți da greș cu un bucket-bag negru sau un model matlasat pătrat pe care să îl porți pe încheietura mâinii. Bonus: orice model retro care amintește de gențile purtate de bunica ta va arăta senzațional pe negru, alături de un sacou oversized și pantaloni palazzo.

Cowboy boots – sezonul acesta câștigă teren în fața biker boots și permit un upgrade ținutele tale subțiri. Cu ajutorul unor cizme de cowboy le poți actualiza pentru lunile reci cu ajutorul layering-ului – o rochie de vara lungă va arată minunat sub un pulover moale supradimensionat, alături de o curea subțire și o pălărie din fetru, de exemplu.

Citeste si:
Sezonul Après-Ski. Care sunt cele mai bune variante
Sezonul Après-Ski. Care sunt...

Descoperă noua colecție de încălțăminte și accesorii în magazinele DEICHMANN din țară și online, pe www.deichmann.com.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.