Fie că ai probleme cu somnul sau te doare spatele din cauza unei canapele vechi, topperul pentru saltea este o soluție ideală pentru oricine. Pe lângă un pat de calitate, ai nevoie și de accesorii pe măsură, care să-ți ofere tot confortul necesar.

De cele mai multe ori, te gândești la un topper, care nu este altceva decât o saltea adițională, cu ajutorul căreia te odihnești mai bine. Topperele sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și modele. Totuși, care sunt momentele în care ai nevoie de un topper pentru saltea?

Iată când știi că îți trebuie un topper!

Topperul protejează salteaua

Poate că nu ai nicio problema cu spatele, însă vrei ca salteaua de pe pat să nu se uzeze rapid din cauza trecerii timpului. Dacă ai deja o saltea confortabilă dar vrei să ai grijă de ea, merită să investești într-un topper care îi prelungește viața.

Topperul protejează salteaua și o menține curată cât mai mult timp, ferind-o de uzura în exces.

Topperul este util când ai o saltea veche

Topperul îmbunătățește calitatea somnului, însă este util și când ai o saltea veche, care și-a pierdut proprietățile inițiale. Ar fi bine să cumperi un topper care absoarbe umiditatea și este durabil, perfect pentru toate anotimpurile.

Mai mult, topperul își dovedește utilitatea și dacă locuiești în chirie. Poate că apartamentul este mobilat corect, dar salteaua nu corespunde așteptărilor tale. Ai la dispoziție toppere 180x200 de la Mezoni, soluții rapide și convenabile. Cu un topper, nu ești nevoit să schimbi salteaua, ci doar să-l așezi deasupra, ca să transformi patul într-un loc confortabil.

Topperul te ajută când ai o saltea prea dura sau prea moale

Topperul este perfect și dacă ai o saltea calitativă, însă este prea moale sau prea dură pentru preferințele tale. Un topper poate să rezolve această problemă, fără să fii nevoit să înlocuiești salteaua.

Un topper așezat pe o saltea contribuie la un somn odihnitor, iar tu te vei trezi mult mai relaxat. Topperul poate fi ales și de o singură persoană și așezat pe jumătatea ei de pat, dacă duritatea saltelei nu este apreciată de ambii parteneri. În acest caz, poți opta pentru două suprafețe cu durități diferite. Ca să nu simți diferența de înălțime, poți folosi o protecție pentru pat.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Topperul este ideal dacă te doare spatele

Din nefericire, din ce în ce mai multe persoane au probleme cu spatele, în special din rândul tinerilor. Dacă și tu te confrunți cu dureri de spate, înseamnă că ai nevoie de un confort suplimentar.

Și în acest caz, topperul este un aliat de nădejde. Îl poți cumpăra în funcție de umplutură sau de grosime. Poți alege toppere cu spumă de memorie, din latex sau microfibră, care îți garantează confortul și împiedică apariția durerilor. Topperele sunt soluții excelente dacă ești nevoit să dormi pe o canapea extensibilă sau pe un colțar incomod, pe care nu reușești să te odihnești.

Topperul este o soluție perfectă dacă primești des musafiri

Îți vin des prieteni sau rude în vizită și vor să rămână peste noapte? Dacă nu beneficiezi de un spațiu suplimentar ca să așezi un pat în plus, ai nevoie de o soluție rapidă, pentru un loc confortabil de dormit.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Optează pentru un topper, pe care îl poți folosi ca atare, iar oaspeții tăi vor avea un somn liniștit și odihnitor.

Topperul este potrivit dacă nu ai la dispoziție un buget generos

Probabil că salteaua, patul sau canapeaua pe care dormi trebuie schimbate, însă bugetul nu-ți permite să investești prea mult într-un obiect nou de mobilier. Un topper este o alternativă avantajoasă ca preț și este gata să-ți pună la dispoziție odihna de care ai atâta nevoie.

Acum că ai înțeles motivele pentru care merită să investești în topperul pentru saltea, nu mai rămâne decât să găsești varianta optimă pentru tine. Caută modelul perfect ca dimensiune, umplutură sau material și bucură-te de orele binemeritate de somn!


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.