Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 7 septembrie. Climatologii au anunțat că vremea se va încălzi și vom avea temperaturi normale pentru această dată. Doar în zonele montane și submontane vor mai fi ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 septembrie: vremea în țară

Miercuri, 7 septembrie, vremea se va încălzi, așa că, în cea mai mare parte a teritoriului, vom avea temperaturi normale pentru această dată, care se vor încadra între 20 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi noros doar în zonele montane și submontane, cât și în sud-estul țării, unde vor mai fi ploi de scurtă durată.

Joi, 8 septembrie, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade Celsius. Valori ușor mai scăzute vor fi doar pe litoral. Averse vor fi în zona de munte și în sud-estul țării, iar noaptea va ploua local în est și sud-vest.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 septembrie: vremea în București

Miercuri, 7 septembrie, vremea se va încălzi în Capitală, cerul va fi variabil și vântul va sufla slab. Temperatura maximă va atinge valoarea de 27 de grade Celsius. Joi, 8 septembrie, vremea va fi frumoasă și caldă pentru data din calendar. Termometrele vor arăta la amiază o maximă de 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 septembrie: vremea la munte

Miercuri, 7 septembrie, la munte vremea va fi închisă, cerul va fi noros, iar local va ploua slab. Temperaturile maxime se vor situa între 12 și 23 de grade Celsius.


  • Sinaia - 12

  • Predeal - 14

  • Păltiniș - 23

  • Stâna de Vale - 18

Vremea pentru săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Vremea pentru săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Vremea pentru săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea pentru săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării, notează ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.