Această vară este destul de fierbinte și...colorată. Chiar dacă vara purtăm mai puține haine, tendințele modei nu sunt în concediu. Dacă vrei să îți reîmprospătezi garderoba pentru această vară sau simplu vrei să fii în pas cu moda, ți-am pregătit o listă cu nuanțele care se poartă în această vară.

Roșu

O nuanță aprinsă, fierbinte și plină de pasiune. Această culoare mereu iese în evidență și nu lasă pe nimeni neobservat. Această culoare poate fi purtată la orice ocazie și poate fi combinată cu tinutele monocrome și cele cu imprimeu.

Portocaliu

Portocaliul este noua nuanță de top din această vară. Această nuanță semnifică un nou început, iar aceasta poate fi șansa ta. Este o culoare destul de îndrăzneață și trebuie să ai grijă cum o integrezi în ținuta ta. Portocaliul este o culoare deschisă, dar care va sări în ochii tuturor.

Galben

Galbenul este total despre vară. Această culoare este asemănată mai mereu cu soarele, iar vara avem parte de atât de mult soare. Această nuanță redă energie, pozitivism și împrospătează orice ținută. Este o culoare îndrăzneață, dar absolut necesară în garderoba unei femei.

Verde

Verdele este nemuritor în ținutele din orice sezon, dar mai ales în cele din sezonul de vară. Verde lime, verde smarald, verde gălbui, verde mentă sunt doar câteva dintre culorile care sunt la modă în acest sezon. Accesoriile cu aceste nuanțe pot completa și transforma o ținută în una spectaculoasă. Verdele oferă o notă de îndrăzneală și încredere.

Lila

Nuanța de lila este un derivat al movului, fiind cunoscută și ca nuanța liliacului. Este foarte în vogă în rândul vestimentației, încălțămintei și a accesoriilor. Aceasta este o culoare gingașă, plăpândă, înzestrând ținuta cu un aer la fel de blând. Poate fi combinată cu diverse culori și este potrivită pentru orice tip de eveniment, în orice parte a zilei.

Citeste si:
10 tendinte in moda pe care barbatii nu le agreeaza
10 tendinte in moda pe care...

Nude

Toată lumea are cel puțin o piesp vestimentară de această culoare. Nuanța nude este cea mai comună pe lângă culorile alb și negru. Nu toată lumea își dorește să iasă în evidență prin culorile aprinse, de aceea nude este o opțiune perfectă. Această culoare poate combinată cu oricare alta, la orice ținută. Se potrivește la orice eveniment și este la modă mereu, în orice timp al anului. De asemenea, nuanțele pământii precum maro, humus, bej, negru se numără printre opțiunile celor care preferă nuanțe nu foarte atrăgătoare care să iasă prea mult în evidență.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.