Dintre toate ideile de cadouri, florile sunt percepute ca fiind punctul de plecare, încă din cele mai vechi timpuri bărbații le-au oferit doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilelor de naștere, un gest ce denotă simpatie, iubire și apreciere în egală măsură.

Dintre toate ideile de cadouri, florile sunt percepute ca fiind punctul de plecare, încă din cele mai vechi timpuri bărbații le-au oferit doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilelor de naștere, un gest ce denotă simpatie, iubire și apreciere în egală măsură.

În zilele noastre florile sunt oferite pentru tot felul de ocazii, de la zile de naștere sau onomastice la diferite evenimente, de la locul de muncă până la școala copilului, florile ocupă un rol important în viața noastră și este un mijloc de transport al mesajelor care dorim să le transmitem celor din jurul nostru.

Într-un oraș așa de mare și ocupat precum Bucureștiul, în contextul în care timpul nostru parcă este de la o zi la alta mai limitat, trebuie să ne agățăm de orice avantaj de care beneficiem, iar acest lucru este valabil chiar și atunci când dorim să cumpărăm un buchet de flori.

Floraria-amazon.ro îți oferă o serie de avantaje, pe care nu vrei și nu le poți neglija atunci când dorești să oferi unei persoane apropiate un buchet de flori sau un aranjament floral.

Comandă flori de acasă sau de la birou cu un singur click

Avantajele de a opta pentru o florărie online în aceast caz sunt numeroase, începând cu faptul că poți comanda din confortul propriei case, fără a fi nevoit să mergi să cauți o florărie printr-un oraș precum Bucureștiul, unde da, știm, traficul este infernal. În plus, plasarea unei comenzi online este un proces mult mai simplu și intuitiv, care te va scuti de timpul pierdut în florariile fizice din oraș.

Pe floraria-amazon.ro comanzi ceea ce îți dorești cu doar câteva click-uri, platforma online dispune de filtre avansate de căutare, poți alege să filtrezi și să afișezi doar buchete trandafiri sau buchete bujori dacă dorești, pe lângă faptul că poți afișa doar produsele care se află într-o anumită paleta de prețuri.

Citeste si:
Comandă și livrare de flori online: O modalitate ușoară de a...
Comandă și livrare de flori...

Livrare în doar câteva ore direct la domiciliu

Viteza cu care îți este livrată comandă, reprezintă de asemenea un avantaj major. Floraria Amazon dispune de curieri proprii, indiferent de ora la care plasezi comanda, produsele vor ajunge la destinație cât mai

curând, în dată și intervalul de timp selectat pe site. Practic în timpul în care l-ai consuma să ajungi la o florărie într-un oraș precum București sau Ilfov, plasând comanda online, în același timp, produsele ar ajunge deja la fericita aniversată.

Livrare gratuită în București

Pentru a plasa o comandă online sau telefonic, procesul este simplu și rapid, iar tu poți alege dintr-o gamă largă de produse. În plus, florile sunt întotdeauna proaspete, iar livrarea este rapidă și gratuită în București.

Citeste si:
Merită să îi iei celui mic o tricicletă electrică pentru copii?
Merită să îi iei celui mic o...

Flori mereu proaspete și cu un parfum intens

Florile livrate au prospețimea garantată, indiferent de perioada anului în care le comanzi. Acest lucru se datorează faptului că echipa florăriei Amazon, folosește cele mai proaspete flori în procesul de creație, astfel pe lângă faptul că poți oferi un buchet sau aranjament floral superb, acesta este și foarte parfumat, oferind bucurie și emoție în același timp.

Cele mai bune oferte le găsești doar online

Pentru că se dorește a fi una dintre cele mai apreciate florarii online din țară, echipa florăriei Amazon îți oferă în permanentă cele mai atractive oferte și promoții la o gama bogată de aranjamente florale, plante în ghiveci sau flori pentru evenimente specifice.Sortimente diverse de flori pentru diverse evenimente

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

La floraria Amazon beneficiezi de o gamă variată de aranjamente florale și buchete pentru orice ocazie, de la nuntă până la aniversare, indiferent de sezon, flori precum trandafirii, lalelele, freziile sau bujorii nu lipsesc, dar și comenzi speciale pentru evenimente corporate.

Buchete și aranjamente florale realizate de artiști

Buchete sunt realizate de către artiști florali, ce își pun în permanentă toată priceperea și inspirația la bătaie pentru că tu să poți oferi, nu un simplu aranjament floral ci un obiect de artă persoanei sărbătorite. Un buchet de flori conceput artistic este cel mai bun mod de a vă arăta cele mai profunde emoții și de a avea un impact puternic. Poți fi sigur că aranjamentul va fi realizat de un profesionist cu ani de experiență și pregătire. De asemenea, poți fi sigur că buchetul va fi livrat la timp și în stare perfectă.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Comandă flori online București iar cu ajutorul florăriei Amazon beneficiezi de o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește tipul de flori, forma aranjamentului și chiar prețul. Poți găsi un buchet care să se potrivească bugetului tău, indiferent de sezon sau ocazie și totuși să reușești să îți surprinzi și să îți încânti persoană iubită.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.