Onorarea aniversărilor părinților noștri trimițându-le urări și mesaje de la mulți ani în zile speciale este unul dintre cele mai frumoase gesturi prin care îți poți arăta considerația față de cei care ți-au dat viață. Fie că este vorba de aniversarea căsniciei, a relației lor sau ziua de naștere a unuia dintre ei, mesajele de la mulți ani nu trebuie să lipsească și, mai ales, trebuie să fie speciale. Iată câteva mesaje de la mulți ani pentru părinți.

Mesaje de la mulți ani pentru părinți


  • „La multi ani, dragii mei parinti! Voi mi-ati luminat viata pana acum si imi doresc mult sa-mi fiti alaturi mereu. Va iubesc mult!”

  • „Sa fiti voinici, veseli si intelepti multi ani si de acum incolo! Sunteti cei mai tari! La multi ani!”

  • „La multi ani, iubiti parinti! Vreau sa stiti ca va apreciez, va stimez si va iubesc enorm. Imi doresc sa fiti santatosi in continuare, si cu zambetul pe buze. Sper sa va placa tortul?”

  • „Voi mi-ati dat viata, iar pentru asta nu am cuvinte sa va multumesc. Astazi, este ziua in care va sarbatoriti iubirea. Va urez din suflet cat mai multi ani frumosi, impreuna. Ani luminosi, linistiti si veseli ca voi.”

  • „M-ati iubit, m-ati crescut, m-ati protejat. Acum e randul meu sa va arat cat de mult va pretuiesc si va iubesc. La multi ani, scumpii mei!”

  • „Intelepciune, incredere, iubire, pe toate mi le-ati oferit. Va iubesc enorm, dragi parinti frumosi! Va multumesc pentru educatia si pentru copilaria minunate oferite! La multi ani!”

  • „Zile senine, bunatate, intelepciune, dragoste, multa sanatate. De toate imi doresc sa aveti parte, iubitii mei parinti. La multi, multi ani impreuna!”

  • „Un parinte este cea mai de pret fiinta pentru un copil. Fiinta ce i-a dat viata si l-a crescut cu drag, intelepciune si respect. Dragi parinti, va doresc alaturi multi, multi ani! Sa fiti fericiti si la fel de incantatori!”

  • „Sunteti cei mai buni, cei mai darnici si cei mai iubitori. Sa fiti sanatosi, la fel de intelepti si sa aveti parte numai de bine, frumos si adevar.”

  • „Cele mai dragi fiinte imi sunteti, voi mi-ati indrumat viata si intotdeauna gasiti cel mai bun sfat. Sunteti comoara mea. Va iubesc mult, va apreciez si va respect. La multi ani, sanatosi!”

  • „Mereu impreuna as vrea sa va am, sa fiti sanatosi, veseli si luminosi. La multi ani! Va iubesc enorm.”

  • „Cei mai frumosi, cei mai buni prieteni, parintii mei. La multi, multi ani fericiti si linistiti. Va iubesc mult.”

  • „Distractie, voie buna, mese pline, iubire, zambete, imbratisari, cadouri, oameni buni. De toate sa aveti parte. La multi ani!”

30 de mesaje de aniversare fericită pentru părinți


  1. „Cupluri ca tine sunt greu de găsit în zilele noastre. Căsătoria ta de lungă durată pare să fie aproape un basm pentru noi. La mulți ani dragă mamă și tată!”

  2. „Voi doi ne-ați învățat cum să iubim pe cineva necondiționat și cum să ne ținem unul de celălalt atunci când vremurile sunt extreme. Sunteți cuplul ideal din lume. Aniversare placuta!”

  3. „Cutremurele, tornadele, tsunami-urile sau vulcanii – nimic nu poate spulbera dragostea dintre mama și tata. Nu în prezent, niciodată. Aniversare placuta.”

  4. „Părinții care se iubesc sunt binecuvântări pentru copiii lor. Sunt recunoscător pentru că am trăit copilăria într-o casă plină de dragoste și fericire. Aniversare fericită!”

  5. „În momentul în care ne vom uita la voi doi, vedem flerul fericirii în ochii voștri. Ești cel mai bun și cel mai fericit cuplu din lume. Aniversare fericită!”

  6. „Mamă și tată, astăzi mă bucur pentru că aparțin unui părinte atât de romantic și de iubit din lume. Vă doresc o aniversare fericită și plăcută!”

  7. „Sunteți cu siguranță cel mai drăguț cuplu vreodată. Voi doi mi-ați făcut viața frumoasă cu dragostea voastră. Dumnezeu să vă favorizeze pe amândoi în următorii ani. Aniversare placuta!”

  8. „Fără exemplul tău, nu aș fi doamna care sunt astăzi. La mulți ani părinților mei. Te iubesc atat de mult!”

  9. „Știu că este o zi foarte specială pentru amândoi. Din moment ce sunt fiica ta, ziua este la fel de specială pentru mine ca și tine. Asa de. Va urez amandoi la multi ani din suflet!”

  10. „Există atât de multe lucruri benefice de învățat de la voi doi. Mă simt mulțumit de tine. Indivizii ar trebui să te admire și să vadă cum este afecțiunea autentică!”

  11. „Cel mai mare cadou pentru tine după căsătoria ta a fost nașterea mea. Cel mai mare cadou pentru mine după nașterea mea au fost părinți ca tine. Aniversare fericită.”

  12. „Niciun cuplu din lume nu arată la fel de frumos ca tine. Vă mulțumim că sunteți motivul fericirii unul pentru celălalt și, de asemenea, pentru noi. Aniversare placuta!”

  13. „Am încredere că această căsătorie minunată dintre voi doi durează încă o mie de ani. Voi doi ați fost întotdeauna cei mai mari părinți din lume. Aniversare fericită!”

  14. „Ziua voastră aniversară este Ziua Recunoștinței – pentru a vă mulțumi pentru că v-ați căsătorit, ne-ați născut și sunteți părinții minunați care sunteți. Aniversare placuta.”

  15. „Sunteți părinții pe care și-a dorit fiecare copil; sunteți cuplul pe care toți îndrăgostiții își doresc să fie și sunteți pilonul puternic de ajutor pentru care se roagă fiecare familie. La mulți ani de 25 de ani celor mai minunați părinți din lume!”

  16. „Ne-ai învățat întotdeauna să atingem repere în viață. Felicitări pentru că ai atins tu unul. La mulți ani dragi noștri părinți.”

  17. „Atât de multe lucruri pe care le-au gândit cei 25 de ani de căsnicie, mai ales cât de dificile se luptă cu situațiile! Felicitari pentru aniversarea casatoriei!”

  18. „Apreciez că voi doi mi-ați oferit o casă liniștită și o viață fericită. Aniversare placuta. Sunteți cel mai bun cuplu din lume.”

  19. „Totuși, a fost o călătorie lungă, cel mai probabil plină de atâtea amintiri fericite împreună. Vă doresc amândoi o aniversare fericită. Fie ca tu să ne favorizezi încă o mie de ani!”

  20. „An de an, dragostea pe care o împărtășești unii cu alții nu face decât să devină mai puternică și mai puternică, hrănind și menținând familia mai aproape. La mulți ani, mamă și tată.”

  21. „Voi doi ați făcut atât de multe repere de viață împreună totuși să se iubească unii pe alții atâția ani este cea mai mare piatră de hotar dintre toate. Aniversare placuta!”

  22. „Nu voi înțelege niciodată de ce cuplurile se ceartă. Nu voi realiza niciodată de ce cuplurile se despart. Pentru că mama și tatăl meu nu sunt pur și simplu iubiți, ei sunt cei mai buni prieteni unul celuilalt. Aniversare placuta.”

  23. „Încă un an pentru a crea împreună amintiri prețioase. Totuși, este încă un an pentru a descoperi lucruri noi de care să te bucuri unul cu celălalt. Încă un an pentru a consolida o căsnicie care definește pentru totdeauna. Aniversare placuta!”

  24. „Mă rog lui Dumnezeu să vă favorizeze cu dragostea care doar vă apropie unul de altul în fiecare an. La mulți ani de la fiica ta!”

  25. „Motivul pentru care îți sărbătorești aniversarea poate dragostea. Motivul meu pentru a vă sărbători aniversarea este că amândoi sunteți ca o binecuvântare din partea zeilor de sus. La multi ani mama si tata.”

  26. „Pentru mine, voi doi sunteți îngerii din cer. Numai îngerii s-ar putea iubi atât de mult și să-și facă o casă pentru copiii lor care să se simtă ca un rai.”

  27. „Voi doi ați fost întotdeauna stâlpii care ne-au ținut viața. Astăzi sărbătorim ziua în care voi doi v-ați unit inima pentru totdeauna. Aniversare fericită!”

  28. „Majorității indivizilor le este greu să creadă în „pentru totdeauna”, totuși, văzând iubirea neîncetată dintre amândoi mă face să cred în „pentru totdeauna”. Mama și tata fericiți de 25 de ani!”

  29. „Ați petrecut atât de mulți ani iubindu-vă unul pe celălalt și îngrijindu-vă unul pe altul, totuși nu v-ați săturat unul de celălalt. Pentru mine, aceasta este o afecțiune autentică. Aniversare fericită!”

  30. „Felicitări mama și tata pentru că au rămas între ei în toți acești ani ca un super lipici. Vă rog, împărtășiți cu mine formula misterului pe care aș putea să o aplic la a mea! Sa aveti cea mai buna aniversare!”

Citeste si:
Peste 1,3 milioane de români își serbează ziua numelui de Sf....
Peste 1,3 milioane de români...

Mesaje de la mulți ani pentru mama/tata


  • „Scumpa mama, bratele tale au fost mereu deschise cand am avut nevoie de o imbratisare. Inima ta m-a inteles atunci cand am avut nevoie de un prieten. Ochii tai blanzi au devenit aspri cand a trebuit sa-mi invat lectia de viata. Puterea si dragostea ta m-au indrumat si mi-au dat aripi pentru a ma ajuta sa zbor. Azi eu iti spun La Multi Ani!”

  • „Pentru cel mai bun tata din lume, cele mai sincere urari de bine, cu multa sanatate si noroc! La multi, multi ani, tata!”

  • „Sa imbatranesti cu gratie! Sa albesti cu gratie! Caci lumina din ochii tai o iubim, nu culoarea parului! La multi ani mama/tata!”

  • „Scumpa Mama, iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. Tu m-ai invat sa ma respect si sa respect pe altii, tu esti cea care m-a invatat sa fiu toleranta, tu esti cea care m-a ascultat intotdeauna si care a fost alturi de mine mereu. Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata. La multi ani, draga mama!”

  • „La multi ani pentru cea mai scumpa fiinta din viata mea, ingerasul meu pazitor, care m-a ocrotit de toate relele, cea care mi-a vegheat somnul, omuletul care m-a invatat ce e bine si ce e rau si nu mi-a dat voie sa renunt la visele si dorintele mele.”

  • „Fiecare zi sa-ti fie,

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Doar zambet si bucurie,

Cu noroc sa-ti fie viata,

Limpede ca dimineata,

Sa ai ce inima-ti cere:

CREDINTA, DRAGOSTE, PUTERE!


  • La multi ani, mamica mea/taticul meu!”

  • „Sa ai zile senine, sa fii fericit si apreciat, scumpul meu tatic! Lasa-ma sa iti sarut mana care m-a crescut frumos si fruntea incretita de trecerea anilor. Iti urez din tot sufletul un sincer la multi ani cu bucurie!”


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.