Chiar daca faci parte din categoria doamnelor voluptoase, cu forme foarte generoase, asta nu inseamna ca nu te poti imbraca cochet si cu mult bun gust, la orice varsta.

Mai mult, kilogramele in plus se pot transforma intr-un atuu al increderii tale, dat fiind ca ai sansa de a gasi cele mai frumoase sugestii de rochii marimi mari de la JojoFashion despre care iti vorbim azi.

Fie ca ai nevoie de o rochie de ocazie, fie de o rochie de zi, la JojoFashion vei gasi intotdeauna o multime de rochii frumoase si moderne, chiar si in marimi mari. Poti vizualiza toate optiunile fara niciun fel de stres, chiar de la tine acasa, urmand sa-ti comanzi doar acele modele care iti plac si sa le probezi linistita in confortul casei tale, fara a atrage priviri nepotrivite ca in cabina clasica de proba. Mai apoi, nu ramane decat sa pastrezi rochiile care te incanta cel mai mult si sa faci senzatie prin intermediul lor. Dar hai sa vedem si cateva aspecte de care este ideal ca sa tii cont astfel incat sa-ti alegi cele mai minunate rochii marimi mari.

Trucuri in alegerea rochiilor perfecte in marimi mari

Imprimeuri posibile

Imprimeul dispus pe rochia aleasa te poate ajuta sa ai o prestatie excelenta indiferent de situatie, dar se poate transforma si intr-un esec atunci cand nu-l alegi corespunzator.

Ca de exemplu sunt de evitat rochiile cu dungi orizontale, dar recomandate cele cu dungi verticale. Acestea iti vor alungi silueta si te va ajuta sa-i oferi un aspect mai suplu la care formele tale vor fi etalate in mod perfect. De asemenea, imprimeurile florale sau rochiile cu buline sunt foarte potrivite si in tendinte, acestea complementandu-ti excelent corpul. Si nu in cele din urma, rochiile simple sunt fara indoiala rochii versatile cu care nu vei da gres.

Lungimea adecvata

Daca-ti doresti sa nu pari mai plinuta sau mai scunda, secretul e sa alegi pe langa imprimeul potrivit si o lungime adecvata. Ti se vor potrivi cu precadere rochiile cu lungime pana la genunchi, dar alaturi de niste pantofi cu toc ai putea incerca si rochiile midi sau 3/4. Tot la acest capitol dorim sa-ti sugeram si o serie de croiuri potrivite. Rochiile in clos cu o fusta foarte ampla, respectiv cele A-line, vor fi mai mult decat potrivite pentru a-ti flata silueta, fiind perfecte atat in oras, cat si la birou. Iar daca ai bratele si/sau umerii impunatori, poti alege o rochie cu maneca scurta sau 3/4 care vor oferi senzatia aparenta de subtiere si alungire.

Citeste si:
Vara această rochiile sunt vedete!
Vara această rochiile sunt...

Ce nuante pot purta femeile plinute?

Multe femei ce poarta marimi de la XL la 5XL obisnuiesc adesea sa aleaga culori neutre, cele mai populare rochii din garderoba lor fiind in nuante de negru. Afla insa ca e gresit sa te privezi de bucuria unei rochii frumoase, spectaculoase, chiar si atunci cand surprinzi o rochie multicolora sau o rochie intr-o nuanta indrazneata.

Ca prin urmare, nu te feri sa porti rochii in nuante de verde, albastru-royal, roz-fucsia, rosu si multe altele. Chiar si doamnele plinute pot arata excelent atunci cand apeleaza la o rochie plina de culoare ce te va ajuta sa-ti animezi starea de spirit si te va pune in centrul atentiei.

A fi o femeie cu silueta impunatoare nu inseamna ca trebuie sa te limitezi din a-ti creea o garderoba care sa te faca sa te simti zilnic frumoasa si feminina. Iar cu ajutorul rochiilor in marimi mari de la JojoFashion care au de asemenea si un pret accesibil, vei putea sa faci impresionezi pe oricine cu propriul stil vestimentar si sa devii o adevarata inspiratie pentru femeile din jurul tau.

Citeste si:
Combinatii de culori spectaculoase pentru primavara 2022
Combinatii de culori...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.