Adu-ți rutina de îngrijire a pielii la un nivel profesional cu FOREO LUNA 3 plus. Acum este posibil să oferi un efect de lifting și fermitate feței tale precum un profesionist, fără intervenții chirurgicale, bucurându-te în același timp de o rutină profundă de curățare a feței chiar la tine acasă. Dacă îți dorești o întinerire facială și să-ți păstrezi aspectul tânăr al pielii tale, singurul lucru de care ai nevoie este FOREO LUNA 3 plus.

FOREO LUNA 3 plus îți va oferi diferite tratamente de înfrumusețare într-un singur dispozitiv: curățarea feței, masaj de fermitate, terapie facială cu microcurent și termoterapie - fiind exact ca un spa în intimitatea casei tale.

Termo-curățarea facială pentru eficiență maximă

În primul rând, să discutăm despre curățarea feței. FOREO LUNA 3 plus, precum orice alt dispozitiv din gama FOREO LUNA, îndepărtează până la 99,5% din murdărie, impurități, urme de machiaj etc. Modelul plus oferă o serie întreagă de beneficii suplimentare. Dacă dorești să îți duci curățarea feței la un nivel complet nou, tehnologia de termoterapie de care dispune dispozitivul îți oferă o curățare facială profundă și profesională, care îndepărtează impuritățile și reziduurile din pori.

Dorești în același timp ca pielea ta să capete fermitate? FOREO LUNA 3 plus este capabil să-ți ofere și acest lucru. Curăță și stimulează pielea astfel încât să dobândească strălucirea tinerească pe care o meriți.

Ceea ce este deosebit este faptul că „programul său de curățare” are 8 puncte de contact termic care se încălzesc până la temperatura perfectă de curățare pentru a îndepărta impuritățile din pori.

Temperatura perfectă pentru cea mai bună experiență de curățare a feței. Menține echilibrul natural de umiditate al pielii - asta înseamnă că vei simți o căldură blândă în timp ce îți vei curăța fața. Totodată, va ajuta la diminuarea cantității de sebum ce se regăsește sub piele, dar fără a o deshidrata.

Citeste si:
Rutina suedeză de lifting facial îți va schimba complet aspectul...
Rutina suedeză de lifting...

FOREO LUNA 3 plus te va ajuta să-ți conturezi / modelezi pielea

Cu acest dispozitiv, vei avea parte de o curățare profundă a feței și, în același timp, un masaj pentru fermitatea ei. Odată ce ai încheiat procesul de curățare a feței, este momentul oportun pentru câteva exerciții faciale cu microcurenții faciali FOREO LUNA 3 plus. Microcurenții sunt o modalitate sigură și nedureroasă de a strânge fața fără intervenție chirurgicală și de a defini trăsăturile acesteia. Dispozitivul emite curenți electrici de tensiune extrem de joasă care oglindesc curenții electrici ai propriului corp la nivel celular, lucru care va ajuta la rafinarea și conturarea pielii.

Putem spune că acești microcurenți faciali reprezintă antrenorul ideal pentru fața noastră. FOREO LUNA 3 plus folosește două puncte mici de contact cu microcurent care canalizează energia extrem de puternică direct în piele. Suprafața acestor puncte de contact este mică, ceea ce face foarte ușoară vizarea cu precizie a zonei asupra căreia se dorește activarea.

Citeste si:
Noua rutină suedeză de îngrijire ce schimbă regulile jocului
Noua rutină suedeză de...

FOREO LUNA 3 plus este o schimbare în rutina de îngrijire a pielii tale

Un astfel de dispozitiv poate fi sinonimul unui spa în propriile tale mâini. FOREO LUNA 3 plus reprezintă schimbarea de care are nevoie rutina de îngrijire a pielii tale. Pe lângă beneficiile tratamentului de termo-curățare și microcurent, FOREO LUNA 3 plus poate fi ales în funcție de tipul de piele pe care îl ai - având posibilitatea să alegi dintre un dispozitiv creat special pentru piele normală sau un dispozitiv creat special pentru piele sensibilă.

Vei avea nevoie doar de câteva minute pentru a te bucura de o rutină completă, unde curățarea profundă a feței și microcurenții puternici vor contribui la menținerea feței ferme și netede.

Dacă îți dorești să ai un spa în propria ta casă, descoperă astăzi dispozitivul FOREO LUNA 3 plus pe xpertbeauty.ro și bucură-te de promoția Cyber Week, unde ai reducere -25% la toată gama de produse, offline și online, în perioada 16 – 23 mai 2022.

Citeste si:
S-a lansat peria de corp pentru un self-care la un nivel complet...
S-a lansat peria de corp...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.