Este greu de spus care modul în care planetele și stelele ne pot afecta viața. Ai citit vreodată o descriere a trăsăturilor zodiei tale și ai țipat „da, așa sunt eu!?” Este aproape ca o magie. Dacă ești unul dintre puținii oameni care nu a intrat în lumea astrologică, atunci odată ce ai început, este aproape imposibil să nu fii obsedat de astrologie și să nu o folosești pentru a descoperi ce îți rezervă cărțile pentru viitor.

Astrologia și horoscopul ne oferă anumite răspunsuri pe care oamenii nu le pot găsi nicăieri altundeva. Nu este la fel de precis precum „Mâine vei întâlni pe cineva”. Este o vedere macroscopică. Ne oferă o idee despre locul în care suntem plasați.

Dacă oamenii nu vor lua în considerare ceea ce este dincolo de rațional, cum vor găsi răspunsuri? Dacă oamenii sunt deschiși către astrologie, aceasta poate fi foarte revelatoare. Dacă cineva stă acolo cu brațele încrucișate și spune „Dovediți-mi”, bineînțeles că nu se va întâmpla nimic. Pentru cei care doresc să vadă, oferă o lentilă. Trebuie să participi. Dacă nu, nu vei vedea niciodată.

Aplicații mobile pentru astrologie

Acestea fiind spuse, astrologia poate fi copleșitoare, așa că dacă nu știi de unde să începi, descărcarea unei aplicații de horoscop personalizat sau de horoscop zilnic te poate ajuta. În acest fel, puteți avea acces la lecturi zilnice despre semnul dumneavoastră zodiacal, diagramele de compatibilitate în dragoste și, în unele aplicații, chiar și alte funcții interesante, cum ar fi accesul la numerologie sau cărți de tarot.

Cu toate acestea înainte de a descărca orice aplicație pentru mobil este recomandat să utilizați un VeePN pentru siguranță maximă. Pe piață există o mulțime de VPN-uri pentru iPhone și pentru Android care vă vor menține dispozitivul mobil în siguranța, împreună cu datele dumneavoastră personale. Este recomandat să utilizați un iOS VPN pentru a elimina posibilitate ca cineva să vă acceseze datele personale atunci când descărcați orice aplicație. Pe lângă acest lucru un VPN vă poate ajuta să navigați pe internet în siguranță.

Iată câteva aplicații mobile în care veți găsi informații despre compatibilitatea astrologică, semnul dumneavoastră zodiacal și chiar previziuni de viitor pentru fiecare zodie:

  1. The Daily Horoscope

    Citeste si:
    Evenimente astrologice din aprilie 2024 ne îndepărtează de ce este...
    Evenimente astrologice din...

Daily Horoscope este o aplicație populară care este ușor de utilizat. Poți accesa horoscopul tău zilnic, săptămânal și lunar, caracteristicile zodiei și compatibilitatea cu alte zodii și horoscopul tău chinezesc pentru anul curent și anul precedent. Aplicația vă permite, de asemenea, să o personalizați jucându-vă cu diferite opțiuni pentru culori și dimensiunea fontului.

  1. Time Nomad

Această aplicație funcționează ca un profesor virtual de astrologie. Puteți folosi Time Nomad pentru a urmări plasarea planetelor, a corpurilor minore și a asteroizilor în timp real și pentru a analiza hărțile zodiacale pentru tine sau prietenii tăi. De asemenea, vă trimite notificări cu privire la evenimentele astrologice viitoare. Pentru cei care au probleme cu citirea informațiilor, aplicația trimite, de asemenea, lecții și predicții săptămânale de astrologie.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 26 februarie - 3 martie ca să...
La ce trebuie să renunți în...
  1. iHoroscope

Cu această aplicație, puteți citi horoscopul pentru diferite intervale de timp, inclusiv ziua, săptămâna sau anul. Din aplicație, puteți discuta cu astrologi experimentați, care vă vor oferi informații mai profunde și mai personalizate decât horoscopul dvs. și există câteva funcții suplimentare pentru cumpărare.

  1. Susan Miller Astrology Zone

Astrology Zone este o aplicație de horoscop zilnic în care vă puteți citi horoscoapele zilnice și lunare, vă puteți verifica compatibilitatea cu cineva și puteți citi eseuri de la astrologul Susan Miller. Aplicația oferă atât o versiune gratuită, cât și o versiune premium plătită, care vă oferă acces la avantaje suplimentare, cum ar fi o previziune despre săptămâna viitoare, opțiunea de a vă uita la horoscopul de azi, ieri și mâine și mai mult acces la eseurile lui Susan pe subiecte precum Mercur retrograd.

Citeste si:
Primăvara miracolelor: cele 3 zodii care vor simți adevărata magie...
Primăvara miracolelor: cele 3...

Foto: pexels.com

  1. Chaturanga Astrology

Aplicația Chaturanga Astrology se bazează pe sistemul zodiacal vedic. Folosind informații despre momentul în care v-ați născut, aplicația vă poate oferi răspunsuri detaliate și personalizate la cele mai stringente întrebări. Puteți întreba orice, dar câteva exemple de întrebări sunt „Ar trebui să mă mut în altă țară” și „De ce fel de partener am nevoie?”

Horoscoapele online sunt exacte?

Ca ființă umană, un astrolog poate comite erori fără să știe în timp ce se ocupă de calcule complexe. Cel mai bine este să vă bazați pe computere pentru a face treaba pentru a evita erorile umane. Horoscopul online funcționează și poate face viața mai bună, pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Citeste si:
Găsirea stelelor magice în universul inimii tale: călătoria către...
Găsirea stelelor magice în...

Dacă doriți să înțelegeți mai bine domeniul astrologiei utilizați aplicațiile recomandate de noi și nu uitați că este recomandat să utilizați un VPN pentru iPhone înainte de a le descărca aplicațiile. Astrologia este un domeniu complex dar odată ce îi înțelegeți bazele puteți obține anumite răspunsuri care vă pot ajuta să luați deciziile importante din viața dumneavoastră și chiar să vă alegeți partenerul de viață.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.